Keystone logo
SCI-Arc

SCI-Arc

SCI-Arc

Introducere

Situat în centrul orașului Los Angeles, SCI-Arc este un centru de inovare și una dintre puținele școli de arhitectură independente națiunii.

Mesajul directorului

SCI-Arc este mereu în expansiune și creșterea ambițiilor sale. În epoca noastră globalizată, designul contează ca niciodată înainte, și avem capacitatea de a uimească lumea prin care sa demonstreze toate modurile diferite în care designul poate transforma.

Misiune

Misiunea SCI-Arc este de a reinventează chiar pe marginile arhitecturii, educarea arhitecților să se angajeze, specula, și să inoveze.

Istoria SCI-Arc

SCI-Arc a fost infiintata in anul 1972 in Santa Monica de către un grup de facultate și studenți care au dorit să se apropie de arhitectura dintr-o perspectivă mai experimentală decât școlile tradiționale oferite.

Oameni

conducere, facultate, și personalul SCI-Arc provin din medii și țări diferite, reflectând globalismul instituției și organul său de student.

facilitate

În termen de campusul sfert de mile lungime, SCI-Arc oferă studenților o suită integrată de resurse care să sprijine progresul academic și de experimentare.

Acreditare

Universitare și postuniversitare grade profesionale acordate de către SCI-Arc sunt acreditate de către ambele Național de Acreditare Consiliul arhitectural (NAAB) și Asociația de Vest din școli și Colegii (WASC).

Școala sprijină

SCI-Arc se bazeaza pe sprijinul filantropice de absolventi, parinti si prieteni pentru a susține noastre programe educaționale de renume mondial.

Cariere

SCI-Arc se mândrește cu recrutarea și păstrarea celor mai buni și candidați pentru o carieră la SCI-Arc, și este dedicat pentru a crea un mediu cultural bogat, artistică, diversă de lucru.

Caracteristici Campus

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • Los Angeles

   960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

   Întrebări