Keystone logo
Schumacher College Ma gândire de proiectare ecologică
Schumacher College

Ma gândire de proiectare ecologică

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Niciodată nu a existat un moment mai important pentru o nouă abordare pentru angajarea cu situațiile dificile cu care ne confruntăm de la nivel local la nivel global. Într-o situație dinamică în schimbare rapidă, soluții rareori rămân optime pentru participare foarte lungă și continuă activă este un ingredient necesar pentru a avea succes. În creștere rezistenței la indivizi și comunități este calea de a continua in ciuda continua schimbare din jurul nostru.

Programul nostru în gândire de proiectare ecologică îmbrățișează și explorează această lume complexă de interacțiuni cu un angajament plin de viață și o abordare optimistă. Acesta oferă abilități și cunoștințe puternice, practice și centrate pe ecologie pentru a aplica la o gamă diversă de practici de la proiectare, educație și de afaceri pentru rolurile mai specifice de conducere, de management și consultanță.

Ecologic Programul de design de gândire este trans-disciplinare, profundă și universală în aplicarea acesteia; pragmatică și integratoare în funcționarea sa. Reunește discursuri teoretice și practice pe designul inspirat din punct de vedere ecologic, cu metode de gândire de proiectare care sunt combinate cu cele mai recente evoluții în antropologie, psihologie și economie socio-politică. Acesta își propune să creeze un teren nou pentru factorii de decizie de schimbare în prim-planul tranziției noastre către societăți durabile.

Designul inspirat din punct de vedere ecologic include studiul concepțiilor ecologice despre lume, dinamica sistemelor și teoria complexității aplicate, alături de filosofiile și practicile permaculturii și designului biomimetic.

Gândirea de proiectare este o tehnică participativă bine stabilită bazată pe înțelegerea empatică a sentimentelor, a experiențelor și a emoțiilor celorlalți. Ea angajează oameni în conversații pline de viață, interacțiunile stimulate vizual și prototipuri jucaus. Ea frames probleme ca oportunități, formulare perspective și generează soluții creative și de colaborare în situații complexe.

Programul de gândire Ecological Design își propune să ofere un mediu nutritiv pentru participanți prin încorporarea unor cursuri scurte conduse de gânditori recunoscuți pe plan internațional, proiecte de localizare în colaborare cu Dartington Hall Trust, casa Schumacher College și proiecte de scurtă durată oferite de partener extern organizații.

Acest program este al patrulea program radical de studii postuniversitare dezvoltat la Schumacher College și contribuie la și de a spori de anchetă de colaborare în curs de desfășurare al Colegiului în viață durabil - o anchetă în direct și în rețea de practica în curs de desfășurare în întreaga lume de către colegiu a 20.000 de absolventi si altele.

Profesorii nostri:

În acest program, beneficiem de contribuția unui număr de profesori recunoscuți pe plan internațional. Profesorii de lectură au inclus:

Dr. Stephan Harding, Colegiul Schumacher
Dr. Philip Frances, Colegiul Schumacher
Lou Rainbow, Revoluția artizanală
Profesorul Seaton Baxter, profesor invitat, Colegiul Schumacher
Dr. David Sanchez, Biomimetic Design
Dr. Daniel Wahl, educator și autor al Proiectării culturilor regenerative
Dr. Terry Irwin, profesor și șef al Școlii de Design, Universitatea Carnegie Mellon
Gideon Kossoff, profesor adjunct, școala de proiectare, Universitatea Carnegie Mellon
Kate Raworth, cercetător asociat la Institutul de Schimbări de Mediu al Universității Oxford
Tom Crompton, Fundația comună a cauzelor
Tim Crabtree, Colegiul Schumacher
Lucy Neal, autorul jocului pentru timp: realizarea artei ca și cum lumea ar fi însemnat
Ruth Ben Tovim, Director Creativ, Întâlniri Arte
Dr. Martin Shaw, autor, mitolog, povestitor și câștigător al premiului Rites-of-Passage guide

Această listă va fi actualizată deoarece contribuitorii la anul universitar 2018-19 sunt confirmați

Cine este acest curs pentru?

Ne-ar fi încântați să primim cererea dumneavoastră dacă provin direct dintr-o diplomă de licență, luând în timp pentru a studia la mijlocul carierei sau care doresc o oportunitate de a dezvolta înțelegerea dumneavoastră a unei practici, care este de o mare importanță pentru toate de viitorul nostru. Noi încurajăm cererile din partea practicienilor din comunitate și activiști precum și urbaniști, educatori, arhitecți, politicieni și factorii de decizie politică. Nu aveți neapărat nevoie de o primă diplomă în design pentru a aplica pentru acest curs. Ai nevoie doar să fie entuziast, elastic și comise.

Cautam agenti entuziaste de schimbare care sunt gata să coopereze proiecta noi abordari pentru modul în care trăim, care sunt social și durabile ecologic. Cautam pentru cei pregătiți să își asume riscuri și să stea pe avangarda noilor practici în acest domeniu.

Schumacher Colegiul salută studenți din întreaga lume, într-un amestec divers de experiență culturală și de vârstă, care permite bogat de învățare reciprocă peer-to-.

Acest curs unic este despre design pentru întreaga viață, nu doar pentru viața umană. Concentrându-se pe noile moduri de gândire și acțiune în lume, vă echipează cu abilitățile, conceptele și contactele de care aveți nevoie pentru a vă implica în următoarea economie care este în curs de dezvoltare. Integrată de contextul real al lui Dartington ca un domeniu de învățare, nu cunosc nicio altă comunitate în care ecologia, permacultura, gândirea sistemelor, știința complexității și teoria Gaia sunt integrate așa cum sunt la Colegiul Schumacher.

Ascultă de la studenții din trecut
Aflați cum acest program a schimbat viețile și carierele studenților care au parcurs cursul prin citirea profilului studenților noștri Ecologic Design Thinking.

O sa inveti

 • Fundamentul unei viziuni asupra lumii ecologice prin subiecte, cum ar fi ecologia, ecologia profundă, sisteme de gândire, știința complexității și teoria Gaia.
 • Principii de viață sisteme prin filozofia și practica de proiectare permacultura, biophilia și biomimicry.
 • Tehnici de rezolvare a problemelor creative și bazate pe proces, prin aplicarea metodelor și principiilor gândirii de proiectare
 • O apreciere multi-perspectivă a problemelor etice și implicațiile acestora asupra consecințelor viitoare ale sistemelor existente și a reproiectării crearea unora noi.
 • Aplicarea cunoștințelor și abilităților de gândire în domeniul designului ecologic la proiectarea sistemelor sociale ca parte a unei noi economii emergente
 • Practici de cercetare personale și de grup pentru a crește gradul de conștientizare a relației interdependente dintre individ, societate și natură și între teorie și practică

Programele participative co-creative și principiile teoretice pentru noile abordări ale procesului de proiectare ecologică care includ o gamă largă de părți interesate în ciclul de viață complet al proiectelor și le veți aplica atât în ​​studio, în Dartington Hall Estate, cât și în locații scurte pe live proiecte.
John Thackara, scriitor, producător de evenimente bioregionale, fondator al Doors of Perception

Caracteristici speciale

 • Un program interdisciplinar integrând metode de proiectare cu cele ale ecologiei și științelor sociale.
 • Un program de proiectare integratoare înrădăcinată în înțelegerea ecologică profundă și practică și informat prin tăierea gândirea margine în noi abordări economice și a dinamicii sociale.
 • O distribuție echilibrată a timpului și a resurselor pe cunoaștere bazate pe cognitiv-based de calificare și, precum și între teorie și practică.
 • Accesul la unii dintre cei mai mari gânditori și practicieni din lume în proiectarea, teoria Gaia, complexitatea, știința climei, sisteme de gândire, noi economie și schimbare socială.
 • cursuri de scurtă durată condus de gânditori și cercetători recunoscuți pe plan internațional.
 • plasamente scurte cu o serie de organizații partenere care funcționează la marginea principală a inovării sociale.
 • O abordare de predare și învățare captivantă, integratoare și de transformare înrădăcinată în principiile stabilite de Schumacher, Colegiul și Dartington Hall, și sa angajat într-o viață și de comunitate care lucrează pe și în jurul Estate Dartington din Devon.

În cazul în care va merge?

Gândire de proiectare ecologică poate fi aplicată la o gamă largă de contexte, de la personal la societate. Acest program își propune să creeze o nouă generație de designeri, antreprenori, factorii de decizie, educatori, cercetători, consultanți și activiști. Absolvenții vor avea abilitățile și cunoștințele pentru a lucra pentru o schimbare durabilă în sectoarele public și privat, precum și în societatea civilă, sau să creeze propriile proiecte sau organizații care vor contribui la transformarea societății.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Programul de masterat în științe și soluții de durabilitate
  • Lappeenranta, Finlanda
  • Mikkeli, Finlanda
 • Master în proiectare eco-socială
  • Bolzano, Italia
 • MSc Managementul durabil al ecosistemelor acvatice
  • Klaipėda, Lituania