Keystone logo
School Of The Art Institute Of Chicago (SAIC)

School Of The Art Institute Of Chicago (SAIC)

School Of The Art Institute Of Chicago (SAIC)

Introducere

Gândire și creare provocatoare

Bine ați venit la School Of The Art Institute Of Chicago (SAIC) , una dintre cele mai însemnate școli independente de artă și design acreditate istoric din națiunea situată într-unul dintre cele mai mari orașe americane. Recomandările noastre sunt multe, inclusiv recunoașterea sondajului național de Jurnalism în Arte de la Universitatea Columbia drept „cel mai influent colegiu de artă din Statele Unite” și clasamentul nostru constant în topul celor mai bune programe de arte plastice absolvite din țară de către US News și World Report.

SAIC este distinct în modul în care oferă studenților absolvenți, postuniversitari și studenților de licență un curriculum interdisciplinar și libertatea necesară pentru a se dezvolta ca artiști, designeri și savanți. În același timp, ne străduim pentru un nivel de rigurozitate, investigare și relevanță culturală care să facă SAIC cu adevărat special. Elevii noștri traduc cele mai complexe idei în forme tangibile - picturi, sculpturi, filme, spectacole, cărți, instalații, invenții, clădiri, proiecte comunitare și, mai des, combinație dintre cele de mai sus. Puține școli din Statele Unite oferă o gamă largă de posibilități.

Corpul nostru de studenți angajați și facultatea premiată de artiști, savanți și practicieni de top lucrează în imediata apropiere, împărtășind resurse excepționale și creând un forum pentru un schimb de idei viguros. Noua aripă modernă a Institutului de Artă, prezentat, oferă o resursă incredibilă pentru inspirație și studiu. Alte resurse unice SAIC includ facilitățile noastre de ultimă oră, Gene Siskel Film Center, Programul Artiștilor Vizitatori și Galeriile Sullivan care expun lucrări pentru un public larg.

Desigur, centrul orașului Chicago le oferă studenților noștri accesul la unul dintre cele mai vibrante orașe din punct de vedere creativ și bogat din punct de vedere arhitectural și încurajăm implicarea în spectrul său complet de facilități culturale. Cu toate acestea, recunoaștem pe deplin că trăim într-o societate globalizată - reflectată și în componența demografică a corpului nostru de studenți - și oferim astfel o multitudine de oportunități de studiu internaționale neprețuite pe tot globul.

În primul rând, SAIC este despre studenți. Ne este dedicat să oferim o artă liberală completă, precum și educația în domeniul artelor și designului, care va servi studenții noștri de-a lungul carierei lor multifacete. Suntem încântați de interesul dvs. și sperăm sincer că vă veți adăuga vocea la dialogul SAIC într-un punct atât de critic din istoria Chicago, națiunea și lumea.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Chicago

    South Wabash Avenue,36, 60603, Chicago

    Întrebări