Keystone logo
© BIMM University
School of Information Risk Management

School of Information Risk Management

School of Information Risk Management

Introducere

O Școala de Management al Riscului Informațional (SIRM) Este un centru de renume care oferă programe atât la Student și Postuniversitar Niveluri în diverse discipline, inclusiv securitatea informatică, securitatea și asigurarea informațiilor, managementul afacerilor, managementul sănătății și computerele. SIRM programe sunt Aprobate de diferite universități Pentru a acorda diplome elevilor noștri de succes. SIRM Este un pionier în utilizarea ISACA Curriculum-ul modelului pentru securitatea și asigurarea informațiilor cu CISA Și CISM În Marea Britanie. Începând cu anul 2007, am dezvoltat expertiză în domeniul securității și asigurării informațiilor; Și programe de management de afaceri în parteneriat cu diverse universități din Marea Britanie, inclusiv Universitatea din Greenwich, Universitatea din Gloucestershire, Universitatea din Derby, Universitatea din Chester și Anglia Ruskin University.

SIRM A realizat cu succes parteneriat cu contractul de finanțare cu Colegiul Brooklands (Care este un colegiu finanțat din fonduri publice), pentru furnizarea de calificări de nivel 4 și mai înalte ale Apprenticehsips în domeniul securității cibernetice.

SIRM este o Aprobată organizație de formare pentru competențe și Agenția de finanțare Și este publicat pe Registrul ROTO (Registrul organizațiilor de formare). SIRM A reușit, de asemenea, să se înregistreze cu succes RoATP (Registrul furnizorilor de formare în domeniul uceniciei). Suntem și noi Aprobat de ATHE (Premii pentru formare și învățământ superior), ASIC (Serviciile de acreditare pentru colegii internaționale), AISABE (Asociația Auditorilor de Securitate a Informațiilor și a Directorilor de Afaceri).

SIRM se bazează în Londra, Care este inima lui Regatul Unit. Campusul nostru este situat în Ilford, Care este la est de Londra, la 1 minut de mers pe jos de gara Ilford și de centrul orașului. Strada Liverpool și centrul Londrei sunt la doar 15 minute de traseul din campusul nostru .. SIRM A format un a Departamentul corporativ Unde cursurile la nivel corporativ vor fi furnizate ambelor Public și privat. Studenții noștri existenți vor avea șansa să se alăture departamentului nostru corporativ pentru a avea experiență de muncă în timp ce studiază SIRM. Acest lucru va asigura nu numai experiența de muncă, ci vă va oferi un traseu pentru angajarea cu normă întreagă la SIRM sau orice altă organizație asociată (Depinde de disponibilitatea vacanței). Locurile de muncă Cyber ​​Security sunt disponibile în întreaga lume și, dacă aveți diplomă în Marea Britanie, care este recongizată la nivel global, puteți avea un sentiment de securitate față de viitor în domeniul dumneavoastră.

SIRM Utilizează o gamă largă de metode de predare, învățare și evaluare, care include prelegeri de curs, tutoriale și seminarii (în funcție de modul de studiu al unui student ales de exemplu f / t, p / t sau online). Punem accent considerabil asupra importanței învățării independente a elevilor. Ne-am angajat în îmbunătățirea activităților de transfer de competențe transferabile, de angajare și de dezvoltare a competențelor în cadrul școlii și de includere a planificării dezvoltării personale în programe de studii. Ne propunem să facem acest lucru oferind sprijin și promovare a învățării și predării la SIRM Atât pentru personal cât și pentru studenți. Personalul de la SIRM, Lucrează în colaborare cu facultatea, studenții și administrația academică pentru a dezvolta o cultură educațională care valorizează și recompensează predarea, respectă și sprijină diferențele individuale între cursanți și încurajează crearea mediilor de învățare în care diverșii studenți pot învăța și excela.

Locații

  • London

    Becketts House, 2-14 Ilford Hill, IG1 2DA, London

Întrebări