Keystone logo
© The Global American University, Schiller
Schiller International University

Schiller International University

Schiller International University

Introducere

Prin cele patru campusuri internaționale, oferim studenților educație globală transformatoare. O experiență de învățare prin viață care le permite să obțină o diplomă dublă acreditată (SUA și european), să stăpânească diversitatea globală trăind scufundați în până la patru țări diferite, să sporească angajabilitatea internațională prin construirea unei căi personalizate care promovează leadershipul și să stabilească un mentalitate globală pentru a funcționa ca profesioniști Smart Global.

Locație

O rețea de patru campusuri internaționale care permite studenților să obțină o diplomă învățând prin viață în până la patru țări diferite. Studenții noștri pot combina locațiile noastre internaționale multiple (SUA, Spania, Franța și Germania) în timpul programului lor, stăpânind diversitatea globală și explorând potențiale oportunități de carieră internațională.

Acreditare

Duble diplome acreditate (SUA și european) și recunoașteri ale autorităților locale din întreaga lume. Suntem o universitate americană acreditată de SUA. În plus, studenții noștri au posibilitatea de a obține o diplomă europeană complementară (Universitatea din Roehampton, Marea Britanie), accesând beneficiile pe care țările le pot oferi pentru a studia în străinătate și specializării în domenii cheie ale pieței prin parteneriatele liderilor noștri din industrie.

Metodologie

Sistemul de un curs pe lună și metodologiile de realitate hiperconectată permit studenților să învețe într-un mod concentrat și structurat, interacționând și aplicând cunoștințele la diferite realități globale. Prin sistemul nostru de planificare în bloc și prin metodologiile noastre de învățare prin practică, studenții noștri învață într-un mod structurat și practic, aplicând cunoștințele la provocările reale ale organizației și dezvoltând abilități bine rotunjite.

Experienţă

O cale academică adaptabilă care oferă studenților diferite setări de program, experiențe de testare și instrumente de sprijin pentru a construi o experiență personalizată pas cu pas. Studenții noștri pot planifica, conduce și dezvolta un drum educațional personalizat, alegând dintre diferiți parametri ai programului și explorând opțiuni înainte de a decide următorii pași. În plus, consilierii noștri personali și planul de burse le oferă atenție 1-la-1 pentru a-și atinge obiectivele.

Angajabilitate

Planuri de mentorat, parteneriate și programe în cadrul companiei pentru a crește cu succes angajabilitatea internațională și pentru a stabili o mentalitate globală. Funcționăm ca un HUB de angajare globală, ajutând studenții, profesioniștii și organizațiile care se confruntă cu provocări în carieră. Ecosistemul nostru le permite să construiască o rețea internațională, să-și dezvolte abilitățile hard și soft și să acceseze cererea actuală de pe piață.

Caracteristici Campus

TAMPA – MADRID – PARIS - HEIDELBERG
Trăiește o experiență cu adevărat 100% internațională, studiindu-ți programul în până la patru țări diferite, fără a pierde niciun credit și fără tranziții dificile.*

*Transferurile în campus sunt supuse disponibilității programului local și procesului de viză personală.

  Viața în campus și facilități

  Schiller International University sprijină dezvoltarea personală și profesională a tuturor studenților săi din întreaga lume. Aceasta înseamnă să oferiți resurse pentru studiu și viața de student în timpul programului dvs. de licență și să oferi asistență pe măsură ce vă aventurați pe piața muncii după absolvire. Oferim o varietate de servicii studenților noștri, fie în campus, fie online.

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • Paris

   Schiller International University Paris Campus 9, rue Yvart, 75015, Paris

   • Heidelberg

    Schiller International University Heidelberg Campus Zollhofgarten 1, 69115, Heidelberg

    • Madrid

     Schiller International University Madrid Campus Calle Serrano 156 (Plaza de la Republica Argentina), 28002, Madrid

     • Tampa

      400 N Tampa St, Suite #1700, Tampa, Florida 33602, US, 33602, Tampa

      • Tampa

       400 N Tampa St, Suite #1700, Tampa, Florida 33602, US, 33602, Tampa

       Întrebări