Keystone logo
Schellhammer Business School Master of Arts în psihologie organizațională
Schellhammer Business School

Master of Arts în psihologie organizațională

Marbella, Spania

1 Years

Engleză, Franceză, Spaniolă

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

Programul de Master of Arts în psihologie organizațională de la Schellhammer Business School combină procesele sociale, comerciale și psihologice care operează și influențează toate organizațiile și analizează modul în care acestea modelează performanța și bunăstarea atât a indivizilor, cât și a instituțiilor. Vor fi examinate perspective noi și critice pentru diagnosticarea și abordarea structurilor organizaționale, problemelor și soluțiilor potențiale, explicarea performanței postului, înțelegerea relațiilor la locul de muncă și îmbunătățirea capacităților organizaționale.

În centrul tuturor organizațiilor se află oamenii și, obținând această diplomă, studenții vor dobândi cunoștințe de ultimă oră axate pe oameni și procesele cheie ale psihologiei organizaționale care pot valorifica ce este mai bun din forța de muncă.

Domenii specifice, cum ar fi motivația, valoarea stimulentelor, aplicarea învățării și stimularea creativității, înțelegerea și crearea unei culturi și identități organizaționale, ghidarea unui leadership eficient, luarea deciziilor corecte, crearea unui mediu de lucru productiv de bunăstare, lucru în echipă, inovația și schimbarea organizațională durabilă sunt doar câteva dintre subiectele care vor fi studiate.

Ca parte a absolvirii finale, vi se va cere să efectuați o teză de cercetare aplicată calitativă sau cantitativă sub îndrumarea unui consilier de teză. Căile viitoare de carieră pot fi în consultanță în management, managementul resurselor umane, dezvoltare organizațională și schimbare, cercetarea perspectivelor comportamentale, formarea și dezvoltarea competențelor sau managementul riscurilor atât în întreprinderi publice, cât și comerciale, precum și în organizații caritabile, mediul academic și antreprenoriat.

Informații despre curs

Cod curs: MA-100

Durata cursului: 1 an academic

Semestrul 1: octombrie / semestrul 2: februarie

ECTS (Sistemul European de Credite Transferabile): 90

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări