Keystone logo
Stockholm University - Stockholm Business School

Stockholm University - Stockholm Business School

Stockholm University - Stockholm Business School

Introducere

Stockholm Business School aparține Universității Stockholm.

Universitatea, care datează din 1878, este un centru regional de cercetare și educație, amplasat într-un minunat cadru cultural și natural în primul parc național al orașului.

SBS - Stockholm Business School este responsabilă pentru educarea liderilor de afaceri și a managerilor viitorului atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public. Scopul școlii este de a dezvolta procesul de învățare astfel încât gândirea creativă și raționamentul critic să fie principiile directoare pentru întregul program de studiu. Cursurile noastre se bazează pe cele mai recente cercetări. Relațiile strânse cu lumea afacerilor și a cercetării, atât la nivel național cât și internațional, ne permit să oferim o educație transnațională. Avem peste 3500 de studenți, în jur de șaptezeci de lectori / cercetători, alți patruzeci de doctoranzi și aproximativ treizeci de angajați administrativi. Colaborăm îndeaproape cu universitățile din Suedia și din străinătate.

SBS este situat în clădirile restaurate datând din 1912 în zona tradițională a campusului Kräftriket, frumos situat lângă lacul pitoresc Brunnsviken. Zona este la câțiva pași de centrul orașului Stockholm, fiind ușor accesibil cu mijloacele de transport în comun.

Aflați mai multe pe www.sbs.su.se/en

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Stockholm

    Stockholm university Stockholm Business School

    Întrebări