Keystone logo
© Eva Dang
Sarum College

Sarum College

Sarum College

Introducere

Sarum College este un centru ecumenic pentru studiu și cercetare creștină, unde pasiunea noastră este învățarea care hrănește spiritul uman. Primind oameni de toate credințele și niciunul, oferim spațiu și timp pentru ca mințile cercetătoare să crească în înțelepciune și curaj.

Programele noastre postuniversitare sunt validate de Universitatea din Winchester și pot duce la o diplomă postuniversitară sau o diplomă de masterat. Unele locuri sunt rezervate pentru cei care doresc să participe la module postuniversitare fără a căuta o calificare.

Cursurile scurte variază de la cursuri scurte de seară la rezidenți de patru zile și multe între ele. Conținutul variază, de asemenea, pe scară largă, de la academic la experiențial și pe îndelete.

De asemenea, oferim o gamă largă de programe de instruire a ministerului, iar studenții pot alege un studiu și o pregătire cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau practică. Aceste cursuri creează oportunități pentru toți să învețe, să gândească, să vorbească și să acționeze cu o mai mare încredere teologică.

Locații

  • Salisbury

    Salisbury, Regatul Unit

    Întrebări