Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Introducere

Conduita de o dedicare puternica pentru excelenta academica si servicii pentru societate, Scoala de Educatie si Consiliere Psihologie de la Universitatea Santa Clara educa profesionisti compassionati, competenti si etici angajati sa se implice semnificativ si de a se angaja sustinator cu diverse persoane, scoli si comunitati construite pe baza Valorile noastre fundamentale.

Cine suntem

Cine suntem noi

Ne-ați găsit pentru că sunteți interesați să faceți o diferență în lume: Vrei să ai un impact pozitiv asupra copiilor, familiilor, indivizilor și comunității tale. Sunteți chemați la educație sau consiliere într-un fel și credem că programele noastre sunt locul ideal pentru a explora aceste interese, pentru a vă aprofunda abilitățile, înțelegerea și cunoștințele și pentru a începe o nouă carieră.

Vă invităm să explorați programele noastre de masterat în psihologia consilierii, educația profesorilor, leadershipul educațional și educația interdisciplinară, precum și oportunitățile disponibile prin intermediul Centrului pentru Dezvoltare Profesională și al Academiei de Coaching pentru Jerry Smith. În multe domenii ale învățământului, avem programe special adaptate educatorilor catolici, precum și programelor pentru studenți publici, charter și independenți.

La Universitatea Santa Clara, suntem misiuni și valori conduse. În munca noastră, suntem inspirați de tradițiile iezuiților:

Educarea bărbaților și femeilor pentru alții Scopul nostru nu este doar de a vă oferi o educație, ci și de a vă inspira să folosiți această educație în slujba altora.

Cultivarea conducerii cu un scop Vă vom ajuta să vă dezvoltați capacitatea de conducere în orice domeniu pe care îl urmăriți, dar conducerea iezuită se concentrează pe a face lumea mai bună.

Intelegerea si provocarea intelectuala Vă vom provoca intelectual să explorați noi idei și puncte de vedere și să învățați noi modalități de a privi lumea din jurul vostru.

"Cura Personalis" sau "Educația întregii persoane" În timp ce ne provocăm intelectual, ne concentrăm și pe educarea întregii persoane, cu o atenție individualizată la nevoile studenților și o apreciere a ceea ce fiecare dintre noi aduce la munca noastră.

Suntem dedicați servirii diverselor zone rasiale și etnice, în moduri care sunt semnificative și eficiente. Programul nostru de consiliere Latino este unic și permite studenților de psihologie de consiliere să obțină cunoștințe de specialitate pentru a servi mai bine comunitățile diverse. În mod similar, parteneriatul nostru cu Fundația pentru Educația Hispanică și disponibilitatea cursurilor de educație în campusul nostru din East San Jose oferă studenților șansa de a învăța despre predare în contextul mai multor școli charter foarte eficiente, orientate către nevoile unei comunități care nu este întotdeauna bine servită in educatie.

Suntem incantati de munca facuta de facultatea si studentii nostri aici la Scoala de Educatie si Consiliere Psihologie. Vă alăturați unei comunități de învățați, profesori și consilieri a căror angajare față de justiția socială și având un impact pozitiv poate fi văzută în toată munca lor. La Universitatea Santa Clara, vă oferim ocazia să explorați modul în care psihologia și educația în consiliere pot fi un mijloc de îmbunătățire a vieților, a organizațiilor și a comunităților într-o gamă largă de contexte.

Vă invităm să explorați programele de studii și oportunitățile pe care le aveți la SCU. Dig pe site-ul web; Chemați și puneți întrebări; Veniți la o sesiune de informare sau vizitați o clasă în sesiune. Vino alături de noi!

Misiune & Viziune

Conduita de o dedicatie puternica pentru excelenta academica si servicii pentru societate, Scoala de Educatie si Consiliere Psihologie de la Santa Clara University educa profesionisti compasiune, competente, si etica angajamentul de a angaja semnificativ si de sprijin cu diverse persoane, scoli, si comunitati.

Valorile de bază

  1. Excelență academică prin predarea și învățarea angajate
    Credem că avansarea cunoașterii, a teoriei, a cercetării și a aplicării este facilitată prin practici active de predare și învățare axate pe dezvoltarea competenței profesionale, a conștiinței și a compasiunii studenților.

Educația întregii persoane (Cura Personalis)
Considerăm că învățarea cuprinzătoare cuprinzătoare are loc atunci când învățarea elevilor cuprinde și integrează atât dezvoltarea personală, cât și cea profesională în slujba omenirii. De asemenea, credem că învățarea este o constantă și continuă după absolvire și dincolo. Această abordare susține un respect deschis și binevenit pentru toate tradițiile religioase și filosofice și derivă din misiunea educațională iezuită veche de secole și din identitatea catolică. Multiculturalismul și justiția socială
Credem că educația este îmbogățită prin valorificarea oamenilor din toate mediile (de exemplu, sex, rasă, etnie, orientare sexuală, naționalitate, limbă, cultură, religie, statut economic, vârstă, abilități etc.). Mai mult, ne angajăm să servim și să susținem populațiile subreprezentate, deservite și dezinfranșate la nivel local și global. Educație inovatoare pentru conștiință și compasiune
Pentru a răspunde nevoilor diverselor cursanți și pentru a ajunge cel mai eficient la indivizi, școli și comunități, se angajează ideea că educația trebuie să inoveze și să depășească practicile standard prin utilizarea tehnologiilor de vârf și a abordărilor pedagogice.


Locații

  • Santa Clara

    Santa Clara University School of Education and Counseling Psychology Guadalupe Hall 455 El Camino Real, 95050, Santa Clara

Întrebări