
MASTER ACADEMIC ÎN ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE ALIMENTARĂ
Florianópolis, Brazilia
DURATA
LIMBI
Portugheză
RITM
Solicitați ritmul
TERMEN LIMITĂ DE APLICARE
Solicitați termenul limită de aplicare
CEA MAI DEVREME DATĂ DE ÎNCEPERE
Mar 2024
FORMAT DE STUDIU
În campus
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Masterul academic în știința și tehnologia alimentelor de la Universitatea de Stat din Santa Catarina (UDESC) a început în martie 2016, după ce CAPES l-a recomandat în 2015. În acest curs, există posibilitatea de a completa pregătirea profesioniștilor în domeniile legate de știință și Tehnologia alimentară, cu obiectivul de a exercita activități didactice la un nivel superior, consolidarea cercetării științifice și tehnologice, a consultanței și a activității specializate în companii și în sectorul public. În prezent, există 13 profesori de la Universitatea din Statul Santa Catarina în program, care lucrează în două linii de cercetare:
1 - Dezvoltarea și optimizarea tehnologiilor, produselor și proceselor;
2 - Proprietățile și siguranța alimentelor.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în știință și inovație alimentară
- Manchester, Regatul Unit
Master în știința și siguranța alimentelor
- Kaunas, Lituania
Master în Sisteme Alimentare Durabile
- Uppsala, Suedia