Studii de DoctoratLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
Santa Catarina State University MASTER ACADEMIC ÎN ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE ALIMENTARĂ
Santa Catarina State University

MASTER ACADEMIC ÎN ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE ALIMENTARĂ

Florianópolis, Brazilia

Durata cererii

Portugheză

Solicitați ritmul

Solicitați termenul limită de aplicare

Mar 2024

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Citeste mai mult

Introducere

Masterul academic în știința și tehnologia alimentelor de la Universitatea de Stat din Santa Catarina (UDESC) a început în martie 2016, după ce CAPES l-a recomandat în 2015. În acest curs, există posibilitatea de a completa pregătirea profesioniștilor în domeniile legate de știință și Tehnologia alimentară, cu obiectivul de a exercita activități didactice la un nivel superior, consolidarea cercetării științifice și tehnologice, a consultanței și a activității specializate în companii și în sectorul public. În prezent, există 13 profesori de la Universitatea din Statul Santa Catarina în program, care lucrează în două linii de cercetare:

1 - Dezvoltarea și optimizarea tehnologiilor, produselor și proceselor;

2 - Proprietățile și siguranța alimentelor.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare