Keystone logo
© Carrianna Field
Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Introducere

Formare în SANROMAN a luat 25 de ani pentru a oferi valoare persoanelor și organizațiilor prin formare. Oferim solutii globale la provocările clienților noștri prin servicii care sunt implicate în inovare și de calitate.

Două caracteristici ne definesc ca experți în formare: Modelul nostru educațional și modelul nostru de afaceri, foarte concentrat pe nevoile clienților.

Va punem la dispozitie studii de clasă, de învățare mixtă, sau în amestec și e-learning prin webinarii, campus virtual, învățarea mobilă și clase virtuale. Cu programe de formare mai mult de 600, 25.000 de studenți pe an trec prin sălile de clasă noastre virtuale și fizice, răspândite în întreaga țară și America Latină. Aproximativ 20% dintre tinerii pe care le unesc pe piața forței de muncă datorită modelului nostru de predare și activitatea Serviciului nostru de ocuparea forței de muncă.

De asemenea, vom dezvolta servicii de consultanță pentru sectorul public și privat, precum și specializată în multe domenii, printre care educația și ocuparea forței de muncă, cercetarea socială, îmbunătățirea organizațională, noile tehnologii, sisteme informatice sau a sistemelor de management al calității și mediului .

În SANROMAN ne-am angajat la îmbunătățirea abilităților de angajare, și potențialul de angajare a șomerilor, în special a tinerilor care au dificultăți de acces la primul lor loc de muncă. Deci, în aprilie 2012, într-un context de recesiune și de muncă dificultăți economice, am devenit Plasament Agenția de SANROMAN autorizate la nivel clasă și on-line.

Această entitate a fost creată cu scopul de a facilita modul în căutare de locuri de muncă cât mai mulți potențiali candidați. Printre serviciile noastre ca Agenția de ocuparea forței de muncă, cele de evaluare a profilurilor profesionale și a candidaților în ghidul de căutare de locuri de muncă prin servicii personalizate.

Proiectele noastre internaționale sunt dezvoltate în diferite țări din America Latină, și să aibă o abordare transversală, care include trei domenii-cheie să ia în considerare: valoarea antreprenoriatului, educație și cooperare internațională pentru dezvoltare.

Cultura noastră de resurse umane ...

Este să-și asume angajamentul pe care toți angajații noștri să poată crește și dezvolta în cadrul SANROMAN, care achiziționează în fiecare zi de experiență și cunoștințe noi, îmbunătățirea formării și îmbunătățirea continuă.

Ciclul nostru de Resurse Umane ...

lider de putere ca baza culturii companiei noastre; leadership bazat pe exemplu, apropierea și feedback continuu.

MISIUNE

Noi genera servicii și soluții de training și consultanță pentru a satisface nevoile reale ale organizațiilor, clienților și utilizatorilor.

VISION

Ca o companie lider pe piață, să fie partener strategic al organizațiilor noastre client în gestionarea talentul lor.

VALORI

Scopul nostru este că angajații parts, să înțeleagă și să trăiască valorile la locul de muncă. Valorile sunt integrate în mediul și echipamentul nostru, prin codul nostru de conduită, comunicarea internă și de formare / reuniuni.

Calitate: eficiență, eficacitate și excelență în performanță și rezultate. Este contribuția și crearea de valoare pentru clienții interni și externi. Inovare: strunjire idei și cunoștințe de produse, procese și servicii sau modele noi. Explora și de a crea idei pentru succes. Angajamentul: Du-te dincolo de prevederile funcțiilor, în mod continuu îmbunătățirea și de a obține o mai mare capacitate de a avansa obiectivele. Entuziasmul: orice activitate Asigurați-vă de interesant să faci, o faci cu pasiune pentru a fi mai productiv. Încredere: Baza relațiilor dintre parteneri, motorul care atinge scopurile.

Locații

 • Madrid

  Calle Maldonado 56 , 28006, Madrid

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări