Keystone logo
San Juan College

San Juan College

San Juan College

Introducere

De la începutul său modest ca o mică ramură a Universității de Stat din New Mexico, deservind doar 25 de studenți, San Juan College a devenit unul dintre cele mai mari colegii comunitare cuprinzătoare de doi ani. Clasat pe locul al cincilea înscrierea în toate colegiile de doi și patru ani din stat, colegiul oferă educație de calitate pentru mai mult de 15.000 de studenți anual.

Situat în Farmington, New Mexico, San Juan College servește ca lider regional în educație. Colegiul are patru campusuri în întreaga zonă, care includ principalul campus Farmington; San Juan College 30th Street Campus, situat și în Farmington; San Juan College din Aztec, New Mexico; și San Juan College West, în Kirtland, New Mexico. Dedicat succesului și finalizării studenților, San Juan College oferă programe academice inovatoare, provocatoare și la prețuri accesibile, care dota studenții cu cunoștințe, abilități și încredere pentru a reuși să îndeplinească obiectivele educaționale și de carieră. Prin cursuri online și față în față, studenții pot alege dintre sute de programe de licență și certificate de doi ani, cursuri de învățare comunitară non-credit și formare a forței de muncă. În plus, colegiul se asociază cu universități de stat pentru a oferi atât licență, cât și diplome de masterat în campus.

Educați și împuterniciți indivizii să prospere într-o lume în continuă schimbare. Inspirați succesul prin educație de talie mondială.

Locații

  • Farmington

    College Boulevard,4601, 87402, Farmington

    Programe

      Întrebări