Keystone logo
San Jose State University - School of Information

San Jose State University - School of Information

San Jose State University - School of Information

Introducere

Despre SJSU iSchool

Școala de Informații a Universității de Stat din San José pregătește persoanele fizice pentru carieră ca profesioniști în domeniul informațiilor. Absolvenții lucrează în diverse domenii ale profesiei de informare, cum ar fi designul experienței utilizatorilor, managementul digital al activelor, arhitectura informației, gestionarea înregistrărilor electronice, guvernanța informației, conservarea digitală și biblioteconomia.

Școala de informare SJSU oferă mai multe programe educaționale online, dintre care trei programe de masterat: Master of Science and Information Science, Master of Archives and Records Administration și Master of Science în Informatică. Școala oferă de asemenea două programe de certificare pentru dezvoltarea profesională și formarea continuă.

Premiat

Școala de Informare SJSU este un lider recunoscut în educația online și a primit premiul "Online Learning Consortium" pentru anul 2014 și "Award for Practice Effective Practice".

Convenabil și flexibil

Elevii beneficiază de oportunitatea de a locui oriunde în timp ce se înscriu în cursuri, fără a trebui să părăsească locuri de muncă și să-și mute familiile pentru a-și atinge obiectivele educaționale. Din confortul casei lor, elevii pot participa la cursuri online și pot câștiga o diplomă de master fără să pătrundă vreodată pe campusul San Jose San Jose State University din California.

Mediu interactiv online

În plus, elevii beneficiază de un mediu interactiv de învățare online, unde încorporează cea mai recentă tehnologie pentru a îmbogăți experiența de învățare. Ele se conectează cu colegii și instructorii prin conferințe web, platforme de socializare, un sistem de management al învățării bazat pe web și mesagerie instant.

Cea mai mare parte a cursului este livrată asincron - oferind studenților libertatea de a accesa cursul oricând aleg, din orice locație. Unele cursuri includ și sesiuni sincrone live ocazionale.

Expertiza didactică online

Fiecare curs este predat online. Instructorii sunt experți în predarea online, folosind cele mai recente instrumente și metode de a fi educatori online eficienți. Mulți membri ai facultății efectuează cercetări privind învățarea online și își împărtășesc cunoștințele despre evoluțiile în educația online prin intermediul prezentărilor și publicațiilor.

Locații

  • San Jose

    San Jose State University, , San Jose

Întrebări