Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Introducere

Despre noi

Fondată în 1928, Colegiul Lucas și Școala de Afaceri Postuniversitare au fost acreditate din 1967 de către AACSB International, organismul de acreditare preeminent din lume pentru școlile de afaceri. Suntem cel mai mare contribuitor al absolvenților de afaceri la Silicon Valley și contribuim în mod semnificativ la ceea ce este în prezent Valea. La fel ca și la Universitatea în care este găzduită, Colegiul Lucas și Școala de Studii Postuniversitare reflectă atmosfera vibrantă, multi-culturală și globală a Silicon Valley. Cu peste 175 de cadre didactice și 5000 de studenți, colegiul nostru oferă studenților oportunități globale, păstrând în același timp legături strânse cu companiile din Silicon Valley.

Prin școlile și departamentele noastre universitare oferim treisprezece concentrări de afaceri, iar școala noastră absolventă oferă diplome avansate și certificate în afaceri, contabilitate, fiscalitate și managementul transporturilor. Centrele și institutele noastre oferă oportunități unice elevilor de a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în domeniul fiscal, al contabilității, al serviciilor financiare, al gestionării operațiunilor, al conducerii globale, al antreprenoriatului și multe altele. Alte programe câștigătoare câștigă experiența studenților LCoB, creând o comunitate de învățare extraordinară, Powering Silicon Valley și dincolo.

Colegiul Lucas și Școala postuniversitară de afaceri - Powering Silicon Valley

Oferim resursele, abilitățile și oportunitățile pentru studenți de a reuși în Silicon Valley - una dintre cele mai înfloritoare, competitive și inovatoare regiuni economice din lume - și dincolo.

Îmbinând perspectiva multi-culturală și globală cu temelia istorică a tehnologiei Silicon Valley a inovării tehnologice, programele noastre sunt o reflectare a patrimoniului nostru stimat, local. Cu peste 80% dintre studenții noștri care lucrează în Valea, studenții noștri de afaceri și absolvenții sunt cu adevărat Powering Silicon Valley.

Colegiul de Afaceri Lucas oferă studenților opțiuni considerabile pentru zona lor de studiu cu treisprezece concentrări de afaceri. Centrul de succes al studenților Jack Holland oferă o atenție individualizată pentru a ajuta elevii să își navigheze opțiunile educaționale și cariera.

Centrele și institutele noastre de clasă mondială sprijină experiența studenților cu educație îmbunătățită și crearea de rețele cu profesioniști locali dintr-o gamă largă de industrii. Resursele de studenți fără egal, cum ar fi Programul de onoare al lui Gary J. Sbona, programul Thompson Global Internship și facultatea noastră renumită oferă resursele și mediul în care elevii pot explora perspectivele profesionale și pot beneficia de învățarea unică experiențială.

Misiune

Viziunea, misiunea și valorile LCoB. Fiind cea mai mare și cea mai veche universitate din Silicon Valley, Universitatea San Jose de Stat răspunde nevoilor educaționale ale comunității noastre și pieței globale din 1857. Fondată în 1928, Colegiul de Afaceri a fost acreditat din 1967 de către AACSB International, organism de acreditare pentru școlile de afaceri. Suntem cel mai mare furnizor de absolvenți de afaceri din Silicon Valley și contribuim în mod semnificativ la ceea ce este în prezent Valea.

Viziune. Colegiul nostru deține competența Silicon Valley, satisfăcând cerințele globale și diverse ale acestui mediu de afaceri dinamic și inovator. Oferim o educație din secolul 21 pentru a permite succesul studenților, angajatorilor și comunității noastre.

Misiune. Suntem instituția de oportunitate din Silicon Valley, educând viitorii lideri prin învățarea experienței și dezvoltarea personajelor într-o comunitate de afaceri globală și efectuând cercetări care contribuie la teoria, practica și educația afacerilor.

Valorile de bază

 • Excelență - Suntem condus de standarde de excelență în predare, cercetare și servicii
 • Etica - Am stabilit cele mai înalte standarde de comportament academic și profesional pentru a încuraja responsabilitatea socială
 • Antreprenoriatul - promovăm o cultură a inovației și a creativității
 • Angajament - Construim o cultură care valorizează diversitatea, comunicarea deschisă și colaborarea

Implicațiile misiunii noastre

 • Instituția de oportunitate - Oferim o educație de înaltă calitate care împuternicește atât studenții, cât și cei cu studii medii, de toate vârstele și medii diferite, să își transforme viața.
 • Silicon Valley concentrat - Integrăm experiența Silicon Valley în programele, cercetarea, implicarea studenților și relațiile de comunitate, adăugând valoare regiunii Silicon Valley și dincolo de ea.
 • Educația studenților experimentați - educăm elevii folosind pedagogii inovatoare și învățarea experiențială, prin implicarea în afaceri și comunități locale și globale, prin dezvoltarea profesională și prin experiențele interculturale.
 • Educația din secolul XXI - Creați un mediu de învățare mediat de tehnologie și îmbunătățiți continuu și dezvoltați programe care implică, influențează și adaugă valoare atât afacerilor, cât și societății.
 • Conducerea într-o comunitate de afaceri globală - Oferim un bazin de talente, leadership de idei și implicarea comunității de afaceri prin institutele noastre și centrele de excelență care sprijină creșterea Silicon Valley pe piața globală.
 • Cercetare - Facultatea noastra diversificata se concentreaza pe cercetare si angajament profesional care au impact asupra teoriei si practicii de afaceri si educatie in Silicon Valley si dincolo.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • San Jose

  One Washington Square San Jose, CA, 95192, San Jose

 • Santa Clara

  2933 Bunker Hill Lane, Suite 120, 95054, Santa Clara

  Întrebări