Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Samford University

Samford University

Samford University

Introducere

Samford University este o universitate creștină clasată la nivel național. Fondată în 1841, Samford este a 87-a cea mai veche instituție de învățare superioară din Statele Unite. Situat în suburbiul Homewood din Birmingham, Alabama, campusul universității acoperă aproximativ 247 de acri și este renumit pentru frumusețea și arhitectura stilului georgiano-colonial. Universitatea înscrie în prezent 5.692 de studenți din 47 de state și 28 de țări.

Samford este cea mai bine cotată universitate din Alabama în clasamentele naționale publicate de The Wall Street Journal. În plus, The Wall Street Journal ocupă locul Samford pe locul trei în țară pentru implicarea studenților. US News & World Report ocupă locul Samford pe locul 40 în țară pentru cea mai bună predare universitară și pe locul 100 pentru cea mai bună valoare. Finanțele personale ale lui Kiplinger se situează pe locul 34 Samford printre universitățile private din SUA pentru valoare și accesibilitate. Raportul student-profesor este de 13: 1.

Samford oferă programe de licență bazate pe artele liberale și un amestec distinct de școli absolvente și profesionale prin 10 școli academice: arte, arte și științe, afaceri, divinitate, educație, profesii de sănătate, drept, asistent medical, farmacie și sănătate publică. Universitatea are una dintre cele trei școli de drept acreditate și una dintre doar două școli de farmacie acreditate din Alabama. Samford’s Beeson Divinity School este singura școală absolvită complet acreditată cu divinitate cu sediul în Alabama. Universitatea este clasificată de Comisia Carnegie pentru învățământul superior ca instituție doctorală / profesională.

Misiunea lui Samford de a dezvolta dezvoltarea elevilor în mod intelectual, etic și spiritual este favorizată printr-o serie de oportunități, inclusiv 166 de organizații studențești, implicarea globală în mai mult de 19 țări diferite și peste 180 de cursuri care încorporează serviciul comunitar. În plus, studenții absolvenți completează programa de bază a lui Samford, oferind o bază bine rotunjită în artele liberale. Rezultatul este o experiență educațională extrem de adaptată, care are ca rezultat 97% dintre absolvenții de licență angajați sau în studii suplimentare în șase luni de la absolvire.

Planul strategic al lui Samford exprimă patru domenii de concentrare: subliniază succesul studenților, sporește-ne comunitatea, extinde-ne amploarea și asigură puterea financiară. Pentru a sprijini avansarea continuă a acestui plan strategic, universitatea a lansat în toamna anului 2016 o campanie de capital intitulată Forever Samford. Campania de șase ani, de 300 de milioane de dolari, este destinată să ofere noi resurse financiare pentru a sprijini bursele studenților, programele academice și proiectele de capital. Samford menține o dotare puternică, cu investiții în valoare totală de 301 milioane dolari (iunie 2019), care ajută la sprijinirea burselor, la oportunități de studii în străinătate, operațiuni generale și alte programe. Pe lângă campusul principal din Homewood, universitatea deține o casă în Marion, Alabama, folosită pentru studii și servicii culturale, și Daniel House, un centru de studiu situat în inima Londrei, Anglia, în apropiere de parcul Kensington.

52.838 de absolvenți ai lui Samford au inclus mai mult de 60 de membri ai Congresului SUA, opt guvernatori de stat, doi judecători ai Curții Supreme a SUA, un secretar de stat american, patru eruditi Rhodes, mai mulți artiști premiați la Emmy și Grammy, doi antrenori de fotbal din campionatul național și beneficiari ai premiilor Pulitzer și Nobel pentru pace.

Domeniile universitare 17 sporturi intercolegiate - opt bărbați și nouă femei - care participă la nivelul Diviziei I NCAA. Bulldogii de la Samford au câștigat 40 de campionate de conferințe de la aderarea la Conferința de Sud în 2008. Echipele atletice ale lui Samford în anul universitar 2018-2019 s-au bucurat de o rată de succes a gradului de 97% (GSR), calculată și publicată de NCAA. Pentru acel an universitar, Samford a fost pe primul loc în Alabama și pe locul 18 în țară pentru GSR în rândul tuturor colegiilor și universităților din nivelul Diviziei I NCAA.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Birmingham

    Lakeshore Parkway,800, 35229, Birmingham

    Întrebări