Keystone logo
Saint Mary’s University

Saint Mary’s University

Saint Mary’s University

Introducere

165476_SMU_Logo_4C.png

Situată în orașul vibrant Halifax, Saint Mary's University găzduiește o comunitate diversă și incluzivă, cu peste 7.500 de profesori, personal și studenți, și se mândrește cu o rețea conectată la nivel global de peste 50.000 de absolvenți. Inspirăm și extindem mințile de peste 200 de ani. Astăzi, datorită excelenței în cercetare și a programelor unice, a devenit a doua cea mai mare universitate de cercetare din Noua Scoție prin venituri din cercetare. Saint Mary's University găzduiește una dintre cele mai importante școli de afaceri din Canada, o facultate de științe recunoscută pe scară largă pentru cercetările sale de ultimă oră, o facultate de artă cuprinzătoare și inovatoare și o facultate vibrantă de studii universitare și cercetare.

Aici, un sentiment puternic de comunitate, facultate și studenți implicați, spirit antreprenorial și cercetare inovatoare pot fi văzute în comunitățile care înconjoară campusul nostru. Studenții noștri, cercetătorii și facultatea împărtășesc dorința de a face o diferență pozitivă și de a crea valoare în lume.

Top 5 motive pentru a alege Universitatea Saint Mary's

1. O comunitate bogată de susținere

Campusul este situat într-un bloc unic, frumos de oraș. Veți forma rapid legături semnificative cu alți elevi și vă veți simți călduros confortabil în noua dvs. casă. Când vă simțiți îngrijiți, puteți realiza mai mult.

Pentru familiile studențești, studenții absolvenți și alte persoane eligibile, Saint Mary's University oferă apartamente cu unul sau două dormitoare. În plus, South End-ul din jur al Halifax oferă o mulțime de opțiuni de cazare pentru studenți într-un cadru urban vibrant. Aici veți fi aproape de campus, de centrul orașului, de spații verzi și de o viață locală grozavă. Pentru informații despre tarifele lunare de închiriere pentru locuințe pentru familii și absolvenți, vizitați: smu.ca/campus-life/family-and-graduate-housing.

2. Profesori care te cunosc

Cu o mărime medie de clasă introductivă de doar 40 de ani, nu numai că te vei simți legat de alți elevi, dar vei putea să-ți cunoști profesorii. Cu acces la profesori care au grijă de performanța dvs. academică și de viitorul dvs., aveți un fel de sprijin personal care face diferența.

3. Învățarea prin practică

La Saint Mary's, credem că elevii învață mai bine și mai repede când pun teoria în lumea reală. În acest scop, oferim oportunități de învățare experimentală, laboratoare, co-op (stagii în toate facultățile), călătorii în străinătate și posibilități reale de cercetare.

4. O multitudine de oportunități de cercetare

Dacă sunteți mai departe în cariera dvs. academică, răsfoiți multe oportunități de program de absolvent oferim (multe dintre care sunt unice în regiune).

5. Tradiția excelenței academice

Aproximativ 98% dintre profesorii noștri cu normă întreagă au doctoratul, care este mai mult decât orice altă universitate din provincie. Acești profesori reușiți își aduc profunzimea de experiență în clasă, în beneficiul dvs. și bogata noastră comunitate de absolvenți aduce lumea reală. Dacă aveți nevoie de o mână de ajutor de-a lungul drumului, asistența academică, asistența medicală, cariera și asistența pentru admitere sunt la dispoziția dumneavoastră.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

  • Halifax Regional Municipality

    Robie Street, 923, B3H 3C3, Halifax Regional Municipality

Întrebări