Keystone logo
Saint Augustine's University School of General Studies

Saint Augustine's University School of General Studies

Saint Augustine's University School of General Studies

Introducere

Misiunea Colegiului General este de a oferi un mediu în care cursanții diferiți să poată realiza academic, social și spiritual pentru a deveni lideri ai secolului XXI. Scopul colegiului este (1) de a implica studenții, facultatea și personalul în predare, învățare și bursă prin colaborări interdisciplinare, (2) conectarea programelor curriculare și co-curriculare la competențele de bază ale universității din programul de educație generală (TEP) (3) crește învățarea globală în experiențele academice și sociale, (4) atrage și reține studenți cu performanțe academice la universitate și (5) oferă un program academic holistic (TTAL-Three Tier Approach to Learning) care îmbunătățește matricularea, reținerea și absolvirea cercetătorilor care aduc contribuții pozitive la comunitatea lor locală, regională, națională sau internațională.

Departamentul de educație generală sprijină obiectivele programului de educație generală ale universității oferind cursuri în limbi străine, istorie și filozofie. Scopul cursurilor este de a introduce studenților următoarele competențe:

1. Gândiți critic și demonstrați un nivel ridicat de competență în exprimarea scrisă și orală;

2. Posedă o apreciere a valorilor culturale și spirituale, a expresiei creative și a istoriei și experienței societății umane prin cursuri de științe umaniste, arte plastice și limbi; și

3. Reflectați asupra întrebărilor etice și spirituale legate de interesele lor intelectuale, responsabilitățile sociale și creșterea personală.

Locații

  • Raleigh

    Oakwood Avenue,1315, 27610, Raleigh

    Programe

    Întrebări