Keystone logo
Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Introducere

Prioritatea Universității Sulkhan-Saba Orbeliani ( sabauni ) este crearea unui mediu academic adecvat intereselor și abilităților personale ale studenților și armonice cu dezvoltarea lor intelectuală și personală. În consecință, pregătim specialiști de înaltă competitivitate înzestrați cu cunoștințe teoretice și practice moderne, contribuind la formarea unei comunități democratice, etice și responsabile cu stilul lor de viață și cariera de succes.

Programele noastre, care îndeplinesc standardele moderne, vor oferi studenților cunoștințe profunde în diferite domenii profesionale, vor suscita un interes profund pentru dezvoltarea lor intelectuală, gândirea critică și abilitățile de comunicare pentru a-i ajuta în viitoarele lor vieți sociale și profesionale.

Misiunea Universității este de a oferi predare, învățare și cercetare în domeniul științelor umaniste și sociale la nivel local și internațional, pe baza principiilor demnității și libertății umane, pentru a apropia culturile și generațiile și a dezvolta societatea.

Există 6 programe de licență (drept, turism, afaceri, afaceri (eng), relații internaționale, teologie) și 3 programe de masterat (drept, teologie, afaceri) la Universitatea Sulkhan-Saba Orbeliani. Toți sunt acreditați. Universitatea eliberează diplome cu recunoaștere de stat.

Locații

  • Tbilisi

    Kalistrate Kutateladze Street,3, , Tbilisi

    Întrebări