Keystone logo
Singapore Aviation Academy

Singapore Aviation Academy

Singapore Aviation Academy

Introducere

O Academia de Aviație din Singapore (ASA), Înființată în 1958, este brațul de formare recunoscut pe plan internațional al Autorității Aeronautice Civile din Singapore. Acesta oferă o gamă largă de programe operaționale și de management că standardele internaționale de referință și a celor mai bune practici pentru a satisface nevoile de formare ale comunității aviatice globale. ASA este un Centru de Formare OACI Regional de Excelență, Centrul de Formare OACI Aviație de securitate, Centrul de Instruire Inspector ICAO-a aprobat pentru Siguranța Guvernului și OACI TRAINAIR PLUS Membru cu drepturi depline.

Prin intermediul a patru școli specializate - Școala de Management Aviație, Școala de siguranță a aviației și securitate, Școala serviciilor de trafic aerian și Școala de aeroport pentru servicii de urgență - ASA a instruit peste 91.000 de participanți din 200 de țări și teritorii din 1958.

Prin mod constant stau înaintea evoluțiilor care au loc în aviația civilă internațională, ASA este capabil de a dezvolta noi programe nu sunt disponibile în altă parte. ASA oferă, de asemenea, gradul de programe si diploma de absolvent prin alianțe cu instituții academice naționale și de peste mări de renume.

Academia ofera un forum pentru schimbul de informații și crearea de rețele între managerii și specialiștii în comunitatea aviației civile internaționale, prin organizarea de ateliere de lucru, conferințe și seminarii în mod regulat. Acesta găzduiește, de asemenea numeroase întâlniri și conferințe organizate de către organizații internaționale, cum ar fi OACI, APEC și ACI internaționale.

VIZIUNE:

Pentru a fi centrul premier mondial de învățare pentru aviația civilă.

MISIUNEA:

Pentru a oferi cea mai bună calitate a formării, precum și schimbul de cunoștințe și experiență, pentru dezvoltarea aviației civile internaționale.

Istoria noastră

Inițiere umile

Anii 1950 - 1960 Ca multe instituții care au devenit falnic entități în domeniile lor, Academia de aviație din Singapore a început mici.

Prima școală de formare în domeniul aviației civile a fost stabilită pentru controlorii de trafic aerian, în 1958, la Paya Lebar Airport. La aceasta au participat cinci controlori stagiari locali. Patru ani mai târziu, participanții internaționali au fost acceptate pentru formare în domeniul serviciilor de informare aeronautică și cartografie aeronautice. Ei au fost sponsorizate în cadrul Programului de Asistență Tehnică a Organizației Internaționale a Aviației Civile.

De-a lungul anilor, Școala a crescut de la a fi o formare tinuta in-house, la un centru regional de formare. Ea sa mutat în 1972 la sediile mai mari și condiții mai bune de la Aeroportul Seletar.

Ajungând

1970 - 1980 Școala a fost redenumit Centrul de Formare a Aviației Civile (CATC), Singapore. Acesta a fost apoi instruirea participanților de peste mări în mod regulat în servicii nu doar de trafic aerian, dar serviciile de urgență în aeroport, de gestionare a aeroportului și operațiuni. CATC realizat un palmares impresionant pentru producerea de formare de înaltă calitate, care a fost unic în regiunea Asia-Pacific. simulatoare sale sofisticate și personalizate de formare de control al traficului aerian au fost considerate ca fiind cele mai avansate din regiune.

Acesta a fost desemnat ca un Centru de Excelență ASEAN în 1977 pentru formarea în domeniul controlului traficului aerian, aeronave de luptă împotriva incendiilor și serviciile de salvare, precum și servicii de informare aeronautică.

Cu scopul de mare

1990 ... ..

În 1990, Centrul a fost redenumit din nou, ca și Academia de aviație din Singapore (ASA). Schimbarea reflecta starea sa îmbunătățit și roluri extins ca Autoritatea Aeronautică Civilă din Singapore (CAAS), orientată în sus pentru a face upgrade abilitățile personalului din sectorul aviației pentru a face față provocărilor noului mileniu. ASA a început operațiunile din prezent complexul său de formare scop-a construit în anul 1992. Acesta a fost deschis oficial la data de 02 noiembrie 1992 de către dl Mah Bow Tan, ministrul comunicațiilor. Construite la un cost de 50 milioane $, complexul este echipat cu o gamă completă de facilități pentru a crea mediu unic total de formare.

Locații

  • Singapore

    Singapore Aviation Academy 1 Aviation Drive , 499867, Singapore

    Întrebări