Keystone logo
Rutgers University Professional Science Master's Program

Rutgers University Professional Science Master's Program

Rutgers University Professional Science Master's Program

Introducere

Știința întâlnește afacerile

Diploma de masterat în afaceri și științe face parte dintr-o mișcare națională a programelor de masterat în științe profesionale (PSM) care reunesc studiile la nivel de master în știință sau inginerie cu cursuri „plus” în afaceri și politici. Rutgers este singura universitate din New Jersey care oferă un masterat la nivel național în afaceri și științe. Acest grad implică un număr și un nivel de parteneriate fără precedent la toate cele trei campusuri Rutgers din Newark, New Brunswick și Camden și le permite studenților să combine cursuri din toate școlile și campusurile.

128656_rsz_icons8-team-m0oste_mjsi-unsplash.jpg

Curriculum ghidat profesional

Gradul este o combinație de MS și MBA cu 43 de credite: 24 de credite în științe și / sau inginerie și 19 credite în afaceri. Cursurile de știință sunt luate într-o anumită concentrare în domenii precum științele vieții, ingineria, matematica, tehnologiile informației și durabilitatea. Concentrațiile științifice sunt concentrate profesional și reflectă industria din NJ / NY și la nivel național. Toți studenții au un nucleu de afaceri comun, inclusiv finanțe și contabilitate, marketing, comunicare, leadership, management de proiect. În locul unei teze, studenții lucrează în echipe și dezvoltă un plan de afaceri în jurul tehnologiei din domeniul lor. Cursurile sunt un amestec de educație tradițională (seara), online și executivă. Avem disponibile atât opțiuni cu normă parțială, cât și cu normă întreagă.

118550_rsz_scimeetsbusi_mbs.png

Locații

  • Piscataway Township

    Professional Science Master's Program Rutgers, The State University of New Jersey 118 Frelinghuysen Rd., SERC Building, Rm. 221 Piscataway, NJ 08854, 08854, Piscataway Township

Întrebări