Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Rutgers School of Management and Labor Relations

Rutgers School of Management and Labor Relations

Rutgers School of Management and Labor Relations

Introducere

Despre

Rutgers School of Management and Labor Relations (SMLR) este principala sursă de expertiză în lumea muncii, construind organizații eficiente și durabile și schimbarea relației de muncă. Școala este alcătuită din două departamente - unul axat pe toate aspectele managementului strategic al resurselor umane și celălalt dedicat specialităților de științe sociale legate de studiile muncii și relațiile de muncă - cu facultăți dintr-o mare varietate de medii disciplinare.

Departamentul de Management al Resurselor Umane este axat pe toate aspectele managementului strategic al resurselor umane, inclusiv înțelegerea rolului resurselor umane în determinarea succesului individual și organizațional și gestionarea resurselor umane într-un context global. Departamentul de Studii ale Muncii și Relații cu Ocuparea Forței de Muncă examinează și predă toate aspectele muncii și relațiile de muncă și, în special, modul în care reprezentarea colectivă și politica publică pot îmbunătăți bunăstarea lucrătorilor.

În plus, SMLR oferă numeroase programe de educație continuă și certificate predate de cercetători de talie mondială și practicanți experți,.

Istorie

SMLR a fost inițial înființat printr-un act al legislativului din New Jersey în 1947 ca Institutul de Management și Relații de Muncă (IMLR). La fel ca omologii săi care au fost creați în celelalte state industriale mari în același timp, Institutul a fost agreat pentru a promova noi forme de cooperare în domeniul managementului forței de muncă în urma tulburărilor industriale de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial. A devenit oficial o școală la campusul emblematic al Universității de Stat din New Jersey din New Brunswick / Piscataway în 1994.

De ce Rutgers SMLR?

SMLR oferă o experiență unică de învățare, unde puteți:

 • Aflați de la facultatea foarte citată și publicată.
 • Experimentează metode de predare inovatoare.
 • Rețea cu lideri din industrie.
 • Obțineți oportunități de angajare.

La o privire

Studenți: 1.597 (specializări cu normă întreagă și part-time)

Facultate: 55 (cu normă întreagă)

Caracteristici

 • Sunt oferite trei programe de licență cu diferite focusuri, două programe de licență împreună cu Școala de Arte și Științe Rutgers și un program BS, care poate fi finalizat online.
 • Școala oferă două masterate foarte respectate: Master of Human Resource Management (MHRM) și Master of Labour and Employment Relations (MLER). Facultatea administrează, de asemenea, un doctorat. licențiat în relații industriale și resurse umane, cu absolvenți care merg pe posturi de cercetare și academice.
 • Școala oferă, de asemenea, certificate de absolvent în teme precum Diversitatea și incluziunea la locul de muncă, Rezolvarea și negocierea conflictelor și Conducerea schimbărilor organizaționale.
 • Cercetarea care explorează și anticipează natura schimbătoare a locului de muncă reprezintă o componentă cheie a misiunii școlii.
 • Mai multe centre și programe care se concentrează pe conducerea cercetării și îmbunătățirea forței de muncă. Programele de educație continuă includ Rețeaua de cercetare în domeniul educației muncii (LEARN) și educația executivă și profesională Rutgers.

Locații

 • Piscataway Township

  94, Rockafeller Rd, , Piscataway Township

Întrebări