Keystone logo
Rutgers School of Engineering

Rutgers School of Engineering

Rutgers School of Engineering

Introducere

Introducere la Universitatea Rutgers-New Brunswick School of Engineering

La Rutgers School of Engineering , studenții noștri absolvenți sunt parteneri valoroși în cercetare, instruire și sensibilizare. Oferim programe de studii superioare pentru studenți dinamici în 10 domenii de studiu. Cu aproape 70 de milioane de dolari în cheltuieli de cercetare și aproape 200 de membri ai facultății care se angajează în cercetare pe o gamă largă de subiecte care au impact asupra societății, națiunii și comunității globale, Școala de Inginerie este un mediu dinamic și susținător din punct de vedere academic pentru a urma studii postuniversitare.

Avem un program clasat la nivel național care oferă diplome de absolvire în inginerie biomedicală; Inginerie Chimica; Inginerie Civilă și de Mediu; inginerie electrică și informatică; sisteme energetice; Inginerie Industriala; știința și ingineria materialelor; inginerie mecanică și aerospațială și ingineria ambalajelor. Rutgers SoE este angajată în cercetare de vârf într-o multitudine de discipline și a primit recunoaștere națională pentru progresele sale tehnologice. Avem laboratoare extinse cu echipamente de ultimă generație.

Mărimea contează pentru noi. Școala de Inginerie este suficient de mică pentru a promite concentrarea pe cerințele educației pentru absolvenți, dar suficient de mare pentru ca studenții să se bucure de toate avantajele, resursele și oportunitățile unei universități publice de cercetare de top.

Facultate

Membrii facultății SoE sunt remarcabili – în fiecare an, doi sau mai mulți dintre membrii facultății noștri, în medie, primesc premiile NSF CAREER. Membrii facultății noștri sunt adesea onorați de colegii lor cu premii și burse de la cele mai prestigioase organizații profesionale. Cărțile scrise de facultatea noastră sunt folosite în întreaga lume. Profesorii noștri cu normă întreagă, precum și profesorii noștri adjuncți, sunt experți naționali și internaționali într-o gamă largă de domenii. Facultatea noastră este, de asemenea, afiliată cu mai multe centre și organizații de cercetare, atât în interiorul, cât și în afara lui Rutgers.

Atmosferă prietenoasă, colectivă

În timp ce standardele noastre sunt ridicate și admiterea este competitivă, a noastră este o școală "prietenoasă elevilor", în care membrii facultății se străduiesc să educe studenții prin cercetare și cursuri și să stimuleze dezvoltarea carierei studenților prin intermediul mentorilor personale, oportunități de honuire și comercializare a aptitudinilor elevilor. Dacă sunteți un student ambițios care se dezvoltă într-un mediu favorabil, trebuie să luați în considerare serios Rutgers School of Engineering .

Caracteristici Campus

Locație

Locația noastră centrală este extrem de dorită din mai multe motive:

 • Oportunitățile culturale și sociale din New Brunswick, precum și din New York City (35 mile), Philadelphia (60 mile), Princeton (20 mile) și Newark (25 mile) sunt de neegalat.
 • Rutgers se află în mijlocul celei mai mari concentrații de laboratoare de cercetare industriale și guvernamentale din SUA (având în vedere New Jersey, New York, Philadelphia, Boston și Washington DC). Acest lucru crește oportunitățile de contact profesional, precum și perspectivele de angajare.
 • Rutgers este situat într-o zonă foarte diversă, unde aproape fiecare grup etnic, cultural și religios din țară are o reprezentare puternică. Diversitatea zonei noastre este puterea noastră, făcând posibil ca studenții din toate părțile SUA și ale lumii să se simtă ca acasă încă din prima zi aici.

  Master online de inginerie industrială și de sisteme

  Universitatea Rutgers introduce un nou master online de inginerie în inginerie industrială și de sisteme

  Locații

  • Piscataway Township

   599 Taylor Road, Piscataway, 08854, Piscataway Township

   Întrebări