Keystone logo
Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Introducere

O educație de afaceri Rutgers pregătește studenții pentru a avea succes - nu doar în domeniile lor de ales, ci și în viața lor. De la cursurile noastre universitare complete pentru programul nostru extrem de evaluat de MBA, o educație Rutgers este o experiență de viață în schimbare, care oferă studenților abilitățile și cunoștințele pentru a concura la nivel global, în timp ce extinde aprecierea pentru modul în care funcționează lumea. Mulți o descriu ca fiind una dintre experiențele cele mai pline de satisfacții din viața lor - profesional și personal.

Dar ceea ce face experiența RBS atât de diferită de alte școli de top-clasat? Veți găsi la nivel național programe de top-clasat într-o gamă largă de domenii, inclusiv farmaceutice, finanțe și Supply Chain Management. Iar locația noastră oferă un acces ușor la oportunități de carieră în zona New York / New Jersey.

Dar, cei mai mulți studenți sublinia simțul lor reală de "amenajare în" ca o diferență esențială în experiența RBS. Elevii se simt aproape imediat confortabil în cultura școlii. Și, pentru că noi oferim o educație de top-clasat pentru un cost mai mic, în general, decât alte școli de afaceri, elevii se bucură de o rentabilitate mult mai mare a investiției lor.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • New Brunswick

  New Brunswick Campus 100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854, 08854, New Brunswick

  • Newark

   Rutgers Business School—Newark 1 Washington Park | Newark, NJ 07102, 07102, Newark

   • Jersey City

    286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302, 07302, Jersey City

    • Morristown

     161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960, 07960, Morristown

     Întrebări