Keystone logo
Rutgers Business School Asia Pacific

Rutgers Business School Asia Pacific

Rutgers Business School Asia Pacific

Introducere

Despre Rutgers Business School Asia Pacific

Rutgers Business School Asia Pacific este o filială a Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey (SUA). Rutgers oferă profesioniștilor talentați din Singapore programele Executive Master of Business Administration (EMBA) și Master of Science în Supply Chain Management (MS SCM). Pe lângă programele EMBA și MS SCM, oferim înscrieri deschise și programe personalizate de educație executivă atât pentru persoane fizice, cât și pentru corporații.

Programele EMBA și MS SCM se desfășoară în Singapore. Rutgers Business School Asia Pacific este înregistrată la Comitetul de educație privată ca instituție de învățământ privat (PEI). Suntem înregistrați la CPE pentru o perioadă de 4 ani, din 22 mai 2020 până în 21 mai 2024.

Absolvenții programelor de masterat din Singapore obțin un masterat conferit de Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey (SUA). Certificatul și transcrierea sunt emise de universitate. Absolvenții din Singapore sunt invitați să participe în fiecare an la convocarea anuală din New Jersey, SUA.

Facilități la Rutgers Business School Asia Pacific , Singapore

Cursurile au loc la 146 Robinson Road, #07-01/02, Singapore 068909. Există 2 săli de clasă și ambele sunt echipate cu proiector, table albe și au conectivitate WiFi. Sala de clasă 1 are 58 mp și capacitatea de 38 de locuri. Clasa 2 are 45,62 mp și capacitatea de 30 de locuri. Raportul profesor/elev este de obicei 1:20-25.

147961_pexels-photo-3182742.jpeg

Despre Rutgers University și Rutgers Business School

Universitatea

Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey întruchipează dezvoltarea istorică a învățământului superior din Statele Unite. De la înființarea sa colonială ca Queen's College în 1766, instituția a devenit una dintre cele mai vechi, cele mai mari și cea mai distinsă instituție de învățământ superior din SUA Rutgers este a 8-a cea mai veche universitate din America și unul dintre cele nouă colegii coloniale din SUA. care include Harvard, Yale, Princeton, Pennsylvania și Columbia. Odată cu fuziunea dintre Universitatea de Medicină și Stomatologie din New Jersey (UMDNJ) și Universitatea Rutgers, la 1 iulie 2013, avem acum o comunitate de peste 65.000 de studenți și peste 24.400 de profesori și personal din trei campusuri din Camden, New Brunswick și Newark cu un buget anual de 3,78 miliarde USD (exercițiul financiar 2015-2016).

Astăzi, suntem printre universitățile de top din țară, cu cheltuieli de cercetare mai mari decât Harvard, Yale sau Universitatea Northwestern (Citiți mai multe). Absolvenții Rutgers și-au pus amprenta asupra lumii. Absolvenții noștri notabili includ pionieri în știință și medicină, autori, cărturari Fulbright, laureați ai Nobel, astronauți NASA, CEO-uri ale marilor corporații, generali din forțele armate americane, membri ai Congresului SUA, scriitori câștigători ai Premiului Pulitzer, președinți de universități și un vice Președinte al Statelor Unite. Studenții Universității Rutgers provin din toate cele 50 de state și 125 de țări din întreaga lume.

Asociația Universităților Americane

Rutgers este membru al prestigioasei Asociații a Universităților Americane (AAU). AAU este o organizație nonprofit din 62 de universități de cercetare publice și private din Statele Unite și Canada. Înființată în 1900 pentru a promova poziția internațională a universităților de cercetare din SUA, AAU se concentrează astăzi pe aspecte importante pentru universitățile cu cercetare intensivă, cum ar fi finanțarea pentru cercetare, problemele de politică de cercetare și educația universitară și universitară.

Calitatea de membru în AAU se face pe bază de invitație și se bazează pe calitatea înaltă a programelor de cercetare academică și bursă și pe învățământul universitar, postuniversitar și profesional în mai multe domenii, precum și pe recunoașterea generală a faptului că o universitate este remarcabilă datorită excelenței programele sale de cercetare și educație.

Comisia pentru Învățământul Superior din statele mijlocii

Universitatea Rutgers este acreditată de Comisia pentru învățământul superior a statelor mijlocii. MSCHE este o agenție instituțională de acreditare recunoscută de secretarul educației din SUA și Consiliul pentru acreditarea învățământului superior. Universitatea a fost clasificată ca universitate de cercetare cu „Activitate de cercetare foarte ridicată”.

Conferința Big 10

Începând cu 1 iulie 2014, Rutgers face parte din Conferința Big 10. Participarea la conferința Big Ten este o etapă importantă pentru Rutgers. Aduce noi oportunități de colaborare academică și de competiție atletică. Rutgers este deja o putere academică. A te alătura celor zece mari înseamnă aderarea la Comitetul pentru cooperare instituțională, un consorțiu format din 15 universități de cercetare de talie mondială, inclusiv toți membrii celor zece mari și Universitatea din Chicago. Această alianță oferă studenților noștri și facultăților oportunități pentru colaborări științifice semnificative, precum și acces la baze de date destinate membrilor, conferințe și colecții de biblioteci.

146885_pexels-photo-3184338.jpeg

Școala de afaceri Rutgers

Rutgers Business School – Newark și New Brunswick este parte integrantă a uneia dintre cele mai vechi, mai mari și mai distinse instituții de învățământ superior din Statele Unite: Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey. Rutgers Business School-Newark and New Brunswick (RBS) a fost fondată în 1929 și este acreditată din 1941 de AACSB International. Astăzi este semnul distinctiv al excelenței în educația de afaceri într-un stat renumit pentru conducerea sa în antreprenoriat și inovare corporativă. Astăzi, programul Executive MBA este oferit în Statele Unite și Singapore și este adesea considerat unul dintre primele 25 de programe EMBA din SUA de Financial Times.

Acreditarea unei școli de afaceri reprezintă cele mai înalte standarde din lume și are din 1916 - Asociația pentru Advance Collegiate School of Business International (AACSB International). Acreditarea internațională AACSB este o realizare obținută numai de programe de cel mai înalt calibru. În prezent, mai puțin de 5% din cele 13.000 de programe de școli de afaceri din întreaga lume au obținut această prestigioasă acreditare. Instituțiile care obțin acreditare își confirmă angajamentul față de calitate și îmbunătățire continuă printr-o evaluare inter pares riguroasă și cuprinzătoare. Școala de afaceri Rutgers - Newark și New Brunswick este acreditată de AACSB International din 1941.

147960_pexels-photo-5915142.jpeg

Locații

  • Singapore

    Rutgers Business School Asia Pacific, 146 Robinson Road, #07-01/02, 068909, Singapore

    Programe

      Întrebări