Keystone logo
People's Friendship University Of Russia

People's Friendship University Of Russia

People's Friendship University Of Russia

Introducere

Universitatea de Prietenie a Popoarelor din Rusia (Universitatea RUDN ) este liderul dintre instituțiile de învățământ superior din Rusia în procentul de studenți internaționali din clasamentele internaționale. Prin unirea oamenilor din diferite culturi cu cunoștințe, Universitatea RUDN creează lideri pentru a face lumea mai bună.

De 60 de ani de istorie, Universitatea de Prietenie a Poporilor din Rusia a câștigat faima la nivel mondial și a câștigat o reputație binemeritată ca universitate clasică, care de mulți ani ocupă cele mai înalte locuri dintre cele mai bune universități rusești și se ridică rapid în clasamentele internaționale .

În plus față de formarea specialiștilor cu înaltă calificare pentru zeci de țări la nivel global, universitatea și facultățile sale mențin legături extinse cu multe universități pentru a face schimb de idei moderne de dezvoltare a învățământului universitar, efectuarea de cercetări științifice comune și schimbul de studenți și invitarea oamenilor de știință și a profesorilor celebri să țină prelegeri , etc.

Locații

  • Moscow

    Ulitsa Miklukho-Maklaya,6, 117198, Moscow

    Întrebări