Keystone logo
RUBIKA

RUBIKA

RUBIKA

Introducere

Rubika este o școală profesională în 5 ani, care oferă 3 grade de nivel 1 (RNCP), specializat în animație, jocuri și design industrial.

De la crearea sa în 1987 de către Camera de Comerț și Industrie a Marii Hainaut, școala se distinge prin introducerea unei inovatoare de predare și de pionierat bazată pe realizarea de proiecte și munca în echipă.

Această pedagogie a permis noastre 3 sectoare (Supinfocom Rubika, Supinfogame Rubika și Rubika ISD), pentru a deveni formarea de referință la nivel mondial în industria de animație, video și Design Thurs.

De formare constă în două etape:

  • Programul de licență, dedicat achiziționarea de bază, dezvoltarea unor tehnici creative și stăpânirea de instrumente pentru proiecte. Aceste competențe legate de munca în echipă oferi studenților un loc privilegiat in cadrul unei echipe de producție.
  • Experții au cicluri care pregătesc viitorilor experți ai o profesie și să le garanteze abilitățile necesare în managementul de proiect. Această formare plasează studenții noștri la cel mai înalt nivel de management.

Este scopul de a face studenții noștri competențele care vor schimba lumea de mâine pe care le primim în jos pentru a deschide și îmbogăți școala de azi!

Rubik

Locații

  • Valenciennes

    2 rue Peclet 59300 Valenciennes, , Valenciennes

Întrebări