Keystone logo
Rennes School of Business Master în managementul lanțului de aprovizionare în logistică
Rennes School of Business

Master în managementul lanțului de aprovizionare în logistică

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 25.000 / per year

În campus

Introducere

Master Logistics & Supply Chain Management oferă viitorilor manageri cunoștințele de specialitate, abilitățile analitice, tehnice și manageriale necesare pentru a prospera în lanțul global de aprovizionare și industriile de achiziții. Elevii sunt pregătiți să dezvolte și să implementeze strategii inovatoare și durabile pentru lanțul de aprovizionare, strategia de echilibrare, parametrii de servicii și costuri, în timp ce învață cum să folosească analiza datelor pentru a prezice, planifica, supraveghea și optimiza activitățile logistice în cadrul unei companii. Programul pregătește studenții pentru cariere în toate domeniile logisticii și achizițiilor, în timp ce învață cum să aibă un impact societal pozitiv prin activitatea lor profesională viitoare.

Misiune

Repere ale programului:

  • Învățați să înțelegeți provocările operațiunilor lanțului de aprovizionare dintr-o perspectivă „Lanțul de aprovizionare verde”.
  • Identificați pârghiile pentru optimizarea lanțului de aprovizionare, în special cele care interacționează cu alți jucători.
  • Înțelegeți cum să configurați procese de colaborare pentru a îmbunătăți performanța generală a unei companii.
  • Descoperiți inovații tehnologice și digitale în lanțul de aprovizionare, datorită cercetătorilor pasionați ai centrului de cercetare Green Digital & Demand-Driven Supply Chain Management.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări