Keystone logo
Royal Roads University Master of Global Management
Royal Roads University

Master of Global Management

Victoria, Canada

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 35.511 *

Amestecat, În campus

* Costurile de școlarizare sunt pentru întregul program: 33.475 USD (internațional), 26.765 USD (intern).

Introducere

Afacerea internațională în economia de astăzi necesită ca profesioniștii să aibă o perspectivă informată de experiența practică și de conștientizarea academică - combinația ideală de abilități gata de lucru necesare pentru a gestiona și conduce cultura complexă și diversă a pieței globale.

Diploma de Master of Global Management (MGM) oferă o educație internațională în managementul afacerilor la nivel absolvent, care vă permite să dezvoltați și să demonstrați abilitățile necesare pentru a gestiona peste granițe și a face legătura între culturi, oferindu-vă abilități manageriale internaționale puternice și competențe pentru a reuși în afaceri în Canada sau în întreaga lume. Veți avea ocazia să observați și să învățați de la - și despre - diverse culturi, inclusiv a dvs., dobândind în același timp cunoștințele și înțelegerea necesare pentru a lucra eficient în cadrul incertitudinii și ambiguității. Acest program oferă o gamă largă de opțiuni de finalizare care vă permite să creați o experiență de învățare individualizată.

160044_1205_CastleEX-33.jpg

Descrierea programului

Încrederea și competența sunt două abilități esențiale necesare pentru a gestiona eficient și a conduce în cadrul economiei globale actuale. Master în Managementul Global (MGM) de la Royal Roads University este un program generalist conceput pentru a dezvolta aceste abilități și mai mult, pentru a vă asigura că sunteți pregătiți să vă gestionați dincolo de granițe și să faceți legătura între culturi.

MGM este o diplomă de management internațională a afacerilor proiectată special pentru profesioniștii care doresc să efectueze cu sensibilitate și agilitate la locul de muncă la nivel global. Oferim un program practic în care veți primi cunoștințele aplicate în timp ce creați legături cu profesioniști din întreaga lume. Absolvenții acestui program sunt manageri și lideri pe deplin calificați, pregătiți pentru lucru, cu o perspectivă globală și o conștientizare culturală, precum și o înțelegere a modului în care discipline precum contabilitatea și legislația variază de-a lungul piețelor globale.

În programul MGM, vi se va oferi opțiunea de a finaliza programul prin următoarele opțiuni de finalizare aplicate : Proiect de management global, Proiect de cercetare în stagiu, Certificate de absolvent Royal Roads sau opțiuni bazate pe curs. Toate aceste opțiuni subliniază învățarea experiențială - aplicarea cunoștințelor de afaceri la situații din lumea reală. Veți dezvolta o gamă largă de abilități de afaceri internaționale în timp ce învățați să lucrați eficient cu persoane din alte culturi, regiuni și ideologii. Opțiunile de finalizare aplicate necesită utilizarea tuturor învățării și cunoștințelor obținute pe tot parcursul programului și acest lucru vă va lăsa cu o perspectivă inteligentă și informată despre lumea afacerilor.

Cine este pentru

MGM este o educație internațională de afaceri la nivel absolvent concepută pentru:

 • Profesioniști care caută o perspectivă globală de afaceri pentru a completa competențele existente
 • Cei care au o mare curiozitate despre lume
 • Motivația de a dezvolta competențe recunoscute în industrie în problemele de afaceri internaționale
 • Cei interesați de afaceri durabile

Acest program de masterat este destinat ca o platformă de lansare pentru o carieră globală. Absolvenții vor fi pregătiți să exceleze ca:

 • O poziție entry-level cu o corporație transnațională
 • Un manager eficient într-un mediu multi-cultural
 • Un profesionist la nivel global, într-o organizație publică sau privată
 • Un director de marketing internațional sau de dezvoltare a afacerilor internaționale pentru o întreprindere mică sau medie
 • Un antreprenor cu capacitatea de a identifica o oportunitate de afaceri internațională, de a dezvolta un plan de afaceri internațional, de a asigura finanțarea și de a lansa o nouă inițiativă internațională
 • Un antreprenor social care își înființează ONG-ul propriu sau deservește ca ofițer de program offshore

rezultate

Gradul MGM folosește o abordare holistică și integrativă pentru a oferi conținuturi academice și abilități moi, cum ar fi conștiința de sine, rezolvarea problemelor, lucrul în echipă și colaborarea. La sfârșitul programului, veți avea experiență practică cu abilitățile de afaceri la nivel de absolvent și competențele recunoscute de industrie necesare pentru succesul pieței de afaceri internaționale de astăzi.

Evaluarea academică în programul MGM se concentrează pe abilitățile de afaceri internaționale și dezvoltarea competențelor. În plus față de experiența practică cu abilitățile esențiale de afaceri necesare pentru a reuși pe piața globală actuală, veți învăța și practica negocierea, evaluarea riscurilor, comunicarea persuasivă, gândirea critică, rezolvarea problemelor, ascultarea activă, luarea eficientă a deciziilor raționale și etice, și multe altele - totul printr-un obiectiv de afaceri internațional.

Rezultatele programului MGM sunt informate de către experții din industrie și reprezintă baza pentru proiectarea fiecărui curs și sunt folosite pentru evaluarea procesului de învățare:

 • Comunicați eficient - comunicați eficient prin scriere, vorbire, prezentare, interviuri și folosirea suporturilor computerizate.
 • Gândiți-vă critic - utilizați o gamă largă de metode de cercetare și modele conceptuale pentru a face judecăți și pentru a trage concluzii.
 • Rezolvați probleme - utilizați o serie de procese, modele și abordări (cantitative și calitative) pentru a face deduceri și pentru a identifica soluții, obiective și acțiuni potențiale solide.
 • Lucrați cu ceilalți - respectați diversitatea culturală, împărtășiți cunoștințele, lucrați ca membri ai unei echipe și conduceți o echipă.
 • Inovație - recunoașterea nevoii de inovare, inițierea procesului de generare a inovației, evaluarea valorii ideilor propuse și a soluțiilor și implementarea inovațiilor într-o organizație.
 • Gândiți la nivel global - recunoașteți și respectați diferențele culturale, învățați din afara propriei culturi și preziceți modul în care acțiunile lor vor interacționa cu mediul în care își desfășoară activitatea organizațiile lor.

Forum pentru parteneriatul de formare comercială internațională

Programul Master of Global Management (MGM) s-a aliniat la Forumul pentru instruirea comerțului internațional. Ca partener acreditat, programul MGM este recunoscut ca îndeplinind toate competențele CITP.

FITT este un furnizor mondial de formare profesională. Fiind o organizație non-profit, FITT este dedicată furnizării de formare internațională în afaceri, resurse și certificare profesională pentru persoane fizice și companii. Misiunea este de a construi competențe - cunoștințe, abilități și abilități - ale oamenilor, întreprinderilor și organizațiilor de a accesa piețele, de a reduce și de a gestiona riscurile comerțului integrativ și de a permite o concurență profitabilă (FITT). FITT este recunoscută ca o autoritate mondială cu privire la modul de a face afaceri în întreaga lume.

Denumirea FITT Certified International Trade Professional (CITP® | FIBP®) este cea mai importantă desemnare profesională din lume pentru practicienii de afaceri la nivel mondial. Această desemnare de elită, validată de industrie, este obținută prin îndeplinirea unui set riguros de standarde de competență, așa cum sunt stabilite de FITT - cea mai de încredere autoritate de formare profesională din Canada și autoritate de certificare profesională. Prin finalizarea programului MGM, veți fi îndeplinit cerințele necesare pentru a solicita acreditările educaționale FITT.

Pentru a obține acreditări educaționale FITT, studenții vor trebui să contacteze FITT direct pentru materiale, evaluări suplimentare, transferul creditelor lor și să primească certificatul FITT și diploma FITT în comerț internațional. Diploma FITT îndeplinește cerința educațională pentru desemnarea CITP.

Întrebați-ne despre acest beneficiu al programului MGM și despre ce poate însemna acest lucru pentru cariera dumneavoastră în comerț internațional.

160046_RoyalRoadsISCstudentsinclassattheISC11.jpg

Cerințe de admitere

Admitere standard

 • Diplomă de licență de patru ani (sau comparabilă), de preferință într-un domeniu conex, de la o instituție post-secundară recunoscută, cu o medie minimă B.
 • Minim doi ani de experiență de lucru relevantă, cu normă întreagă, atunci când nu sunt înscriși la școală, incluzând în mod normal experiență într-o varietate de funcții de afaceri în diferite domenii ale unei organizații, de preferință cu o experiență de supraveghere sau management.

Admitere flexibilă

În cadrul admiterii flexibile, se evaluează combinația de experiență de lucru, educație și dezvoltare profesională. Solicitanții trebuie să demonstreze că au suficiente cunoștințe, abilități și abilități pentru a finaliza un curs academic exigent de studiu la nivel de masterat și să aibă o experiență semnificativă în afaceri.

Ca orientare generală:

 • Solicitanții fără o diplomă de licență, dar mai mult de trei ani (90 de credite) de studii postliceale conexe sau o diplomă universitară absolvită cu o medie sub B, ar trebui să aibă cel puțin patru ani de experiență relevantă, cu normă întreagă, inclusiv experiență de management.
 • Solicitanții cu doi-trei ani (60-90 de credite) de studii postliceale conexe ar trebui să aibă cel puțin șase ani de experiență profesională relevantă cu normă întreagă, inclusiv cel puțin doi ani într-un rol de conducere.
 • Solicitanții cu mai puțin de doi ani (60 de credite) de studii postliceale conexe ar trebui să aibă cel puțin zece ani de experiență profesională relevantă cu normă întreagă, inclusiv cel puțin cinci ani într-un rol de conducere.

Competența în limba engleză

Cerințe suplimentare

 • Pentru succesul acestui program sunt necesare abilități solide de cercetare academică și de afaceri, scriere și gândire critică. Solicitanții trebuie să includă informații detaliate și dovezi care să evidențieze abilitățile de cercetare, scriere și gândire critică dobândite prin experiența academică și / sau de muncă. Declarația de intenție a solicitantului va fi utilizată ca o dovadă în evaluarea competenței de redactare. Solicitanții care trebuie să-și reîmprospăteze sau să-și îmbunătățească abilitățile de scriere academică și / sau gândire critică pot fi încurajați sau obligați să finalizeze cursul de scriere academică și gândire critică al studiilor continue RRU cu o notă de 73% („B”) sau programul de pre-master (o Pathway internațională).
 • Pentru succes în acest program sunt necesare abilități de contabilitate și de calcul. Solicitanții trebuie să includă informații detaliate și dovezi care să evidențieze abilitățile contabile și de calcul obținute prin experiența academică și / sau de muncă. Solicitanții care trebuie să-și reîmprospăteze și / sau să-și perfecționeze abilitățile contabile pot fi obligați să finalizeze cu succes unul sau mai multe cursuri de contabilitate ca condiție de admitere. Pentru a îndeplini această condiție, solicitanții ar trebui să finalizeze cu succes cursul „Principiile contabilității ASAC015 al Studiilor continue RRU” cu o notă de 73% („B”).

Cursuri

 • HUMSIP: Abilități de pregătire pentru stagiu și carieră
 • ITAI: Introducere în Integritatea Academică
 • MGMIG: Portalul Internațional
 • MGMIP: Pregatirea stagiilor
 • MGMT540: Studii interculturale pentru afaceri internaționale
 • MGMT542: Argument și comunicare pentru afacerile internaționale
 • MGMT560: Finanțe corporative și internaționale
 • MGMT561: Geografie politică și economie internațională
 • MGMT562: Strategia de afaceri internațională
 • MGMT564: Marketing internațional
 • MGMT565: Instrumente internaționale de contabilitate pentru sănătatea financiară
 • MGMT566: Etică, drept și responsabilitate socială corporativă
 • MGMT569: Operațiuni internaționale de afaceri și managementul lanțului de aprovizionare
 • MGMT570: Conducerea forței de muncă într-un context global
 • MGMT580: Cercetare aplicată și analize de afaceri
 • MGMT581: Proiect de management global
 • MGMT582: Gestionarea schimbărilor în context global
 • MGMT589: Proiect de cercetare în stagiu
 • PJMN500: Partea dreaptă a managementului de proiect
 • PJMN501: Gestionarea proiectelor complexe

Ajutor financiar și premii

Echipa de asistență financiară și premii este aici pentru a oferi informații și asistență cu privire la o varietate de surse de finanțare și oportunități de atribuire, începând cu un videoclip care prezintă detaliile cuprinzătoare pe care le veți găsi pe acest site web și pe blogul nostru.

Vizualizați un rezumat al programelor de asistență guvernamentală pentru cei afectați de criza COVID-19. Află mai multe...

Planificarea financiară este o componentă crucială a planificării educaționale timpurii. Vă rugăm să examinați oportunitățile de finanțare cu mult înainte ca programul dvs. să înceapă pentru a vă ajuta să construiți un buget rezonabil.

Credite

Explorați diferitele tipuri de împrumuturi disponibile pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile. Află mai multe...

Premii

Explorează o varietate de burse, premii și burse acordate competitiv, disponibile de la RRU și alte agenții de finanțare. Află mai multe...

Burse de cercetare

RRU administrează administrarea burselor pentru anumite agenții de finanțare. Acestea sunt unele dintre premiile mai substanțiale. Află mai multe...

Alte finanțări

Descoperiți oportunități alternative de finanțare, cum ar fi Highbred Points. Află mai multe...

Curriculum

Admitere

Rezultatul programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări