Keystone logo
Royal Roads University Master of Arts în Managementul Turismului
Royal Roads University

Master of Arts în Managementul Turismului

Victoria, Canada

18 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 35.078 *

În campus

* Costurile de școlarizare sunt pentru întregul program: 33 333 dolari (studenți internaționali), 26 622 dolari (studenți interni).

Introducere

Într-un climat global necunoscut, avem nevoie de lideri în turism și ospitalitate pentru a conduce schimbarea, a adapta modul în care înțelegem afacerile și a dezvolta procese inovatoare pentru a avea succes și durabilitate în industrie.

În timpul programului Master of Arts in Tourism Management (MATM), veți învăța de la experți din industrie și membri ai facultății cu experiență cum să abordați provocările cu care se confruntă organizațiile de turism și ospitalitate de astăzi.

Ca parte a programului dvs., veți analiza abordări inovatoare ale turismului durabil, veți învăța cum să dezvoltați strategii eficiente pentru marketingul și dezvoltarea destinației, veți învăța planificarea de urgență și gestionarea dezastrelor, veți practica abilități de conducere corporativă, veți înțelege planificarea politicilor, veți explora patrimoniul și cultura destinații turistice și multe altele. Alegeți din trei noi opțiuni de specializare: Antreprenoriat social, Managementul dezastrelor și urgențelor sau Sustenabilitate pentru a vă concentra pe zona de cercetare dorită și pentru a vă completa diploma.

MATM este un program de doi ani și oferit în două formate de livrare - în campus sau un model mixt - programul MATM este biletul dvs. pentru a face diferența în industria turistică globală.

RRU Hatley Castle

Descrierea programului

Industria turismului global solicită antreprenori și lideri pasionați, cu pregătire avansată, specifică industriei. Programul Master of Arts in Tourism Management (MATM) este conceput pentru a vă ajuta să îndepliniți această cerere, permițându-vă să conduceți și să vă adaptați la schimbare.

Dacă aveți o pasiune pentru călătorii, sustenabilitate, dezvoltare comunitară, cultură sau orice altă fațetă a industriei turismului, programul MATM vă poate ajuta să dobândiți abilitățile și experiența de a prospera în orice număr de cariere interesante și extrem de satisfăcătoare.

Cu sprijinul experților din industrie, programul MATM vă echipează cu abilități de conducere, cunoștințe avansate specifice cercetării în turism și oportunități captivante. Împreună, aceste învățări vă ajută să înțelegeți mai bine și să navigați în tendințele actuale ale turismului. Împreună cu cohorta dvs., veți dezvolta reziliență individuală și o colaborare puternică în cadrul comunității dvs. de învățare.

Programul MATM este construit în jurul a trei teme centrale: leadership, dezvoltare durabilă a comunității și înțelegerea globală a călătoriilor și culturii. Conținutul cursului se extinde pe o bază conceptuală în științele sociale și în afaceri. Aceste zone ale mediului academic vă ajută să vă îmbunătățiți dezvoltarea personală și să oferiți informații unice asupra turismului, atât ca motor economic adaptiv, cât și ca instrument social global pentru schimbare. O varietate de cursuri și specializări elective interesante vă permit să vă personalizați călătoria educațională și să o aliniați la interesul dorit de cercetare și la cariera viitoare.

Aflați abilitățile de care aveți nevoie pentru a răspunde, pivotați rapid și conduceți schimbarea. Veți examina studii de caz din viața reală care prezintă diferite abordări ale dezvoltării turismului durabil, vă veți angaja cu profesori cunoscuți și cu experiență înaltă și veți învăța cum să abordați provocările la locul de muncă în cadrul organizațiilor de turism și ospitalitate. Studiul nostru de teren vă invită să vă aplicați învățăturile teoretice și aplicate din programul dvs. în comunitățile globale. În plus, opțiunea noastră de stagiu vă oferă posibilitatea de a construi o experiență valoroasă în industrie atât pe plan intern, cât și pe plan internațional.

Programul MATM este oferit în două modele de livrare: livrare în campus sau mixtă, care combină învățarea online cu două rezidențe de o săptămână în campusul nostru uimitor din Victoria.

Dacă nu sunteți sigur de a vă angaja într-un program la nivel de masterat, Royal Drumuri oferă, de asemenea, un Certificat De Absolvent în Managementul Turismului care se bazează pe deplin în programul MATM.

Este posibil să puteți transfera credite obținute anterior dintr-un program de certificat de absolvent RRU. Pentru mai multe detalii contactați un consilier de înscriere .

Pentru cine se adresează

Acest program este destinat oricărei persoane cu experiență în turism care dorește să obțină abilitățile, încrederea și viziunea strategică pentru a conduce schimbarea într-o carieră interesantă în industria turismului global.

Caracteristici cheie

Master of Arts in Tourism Management este un program de 36 de credite care acoperă o gamă largă de subiecte care fac parte integrantă din succesul dvs. în cele mai înalte niveluri ale industriei turismului. Programul, care combină munca în echipă și învățarea online, constă din șase cursuri necesare, o gamă de cursuri elective, studii de teren, oportunități de semestru în străinătate , un stagiu opțional, trei specializări opționale și trei opțiuni de finalizare.

Studiu de teren

Programul MATM din campus include un studiu de teren către o destinație de renume mondial. În timpul acestei călătorii, veți efectua cercetări de teren pe un subiect la alegere, în timp ce vă conectați cu agențiile locale și experimentați destinația din perspectiva unui turist. Această călătorie de o săptămână include atât activități de grup, cât și timp individual de explorat pe cont propriu. Studiul de teren este o componentă opțională pentru studenții noștri în livrarea mixtă a MATM. Vă rugăm să rețineți că există un cost suplimentar al excursiei asociate studiului de teren.

Internship

Ca parte a programului MATM, veți avea șansa de a dezvolta conexiuni și experiență valoroase în industrie în timpul unui stagiu opțional de 420 de ore. Stagiul dvs. este o oportunitate de a explora intim o carieră specifică - fie în Canada, fie în străinătate. Studenții trebuie să își caute propriile posturi de stagiu, totuși personalul și facultatea RRU susțin procesul de căutare prin ateliere de învățare și dezvoltare a carierei, evenimente de rețea comunitară și consolidarea abilităților.

Specializări

MATM are trei opțiuni de specializare: antreprenoriat social, gestionarea dezastrelor și urgențelor sau durabilitate. Selectate datorită zonelor cu cerere mare pe piață, aceste specializări vă permit să vă personalizați experiența de învățare, să vă personalizați programul și să obțineți cunoștințe și experiențe practice în domeniile care vă interesează cel mai mult. Află mai multe…

Opțiuni de finalizare

Veți putea alege dintre trei opțiuni diferite de finalizare a programului: curs, proiect major de cercetare (MRP) sau opțiune de teză. Atât proiectul major de cercetare, cât și opțiunile tezei sunt recomandate dacă aveți în vedere urmărirea unui doctorat în viitor.

Bazat pe curs

Opțiunea bazată pe curs include cele șase cursuri necesare plus cinci cursuri elective pe care le veți alege în funcție de interesele dvs. de cercetare. Veți finaliza programul cu un curs capstone care vă consolidează programul. Prin această opțiune de finalizare, veți avea ocazia să vă personalizați învățarea, concentrându-vă pe teme din industria turismului și a ospitalității și extinzând seturile dvs. de consultanță și abilități antreprenoriale.

Proiect major de cercetare (MRP)

După cele șase cursuri necesare, veți selecta trei cursuri elective și veți finaliza un proiect major de cercetare. Acest proiect de cercetare integrează atât teorii, cât și cercetări aplicate. Vă veți finaliza proiectul cu îndrumarea unui consilier al facultății. Un MRP include 1) o lucrare 2) un videoclip, prezentare vorbită, forum sau alt mediu de prezentare aprobat

Dacă doriți să vă aplicați învățăturile de cercetare la locul de muncă actual sau dacă sunteți interesat să obțineți o experiență de proiect aplicată, această cale este ideală pentru dvs. Această opțiune de finalizare vă oferă posibilitatea de a vă scufunda profund într-un subiect specific de interes.

teză

În plus față de cele șase cursuri necesare, veți alege două cursuri elective, precum și veți dezvolta o teză. Opțiunea tezei necesită aprobarea șefului de program. Acest proces de aprobare este în vigoare pentru a vă asigura că sunteți angajat să terminați teza pe durata programului dumneavoastră.

Veți finaliza o lucrare de cercetare cuprinzătoare care include atât cercetări primare, cât și secundare pe un anumit subiect de interes. Veți lucra cu consilierul facultății pentru a vă identifica subiectul, metodologia, cadrul teoretic și literatura adecvată. În plus, vi se cere să selectați un comitet academic și vă așteptați să vă susține teza la sfârșitul programului.

Cerințe de admitere

Admitere standard

 • Patru ani de studii universitare (sau comparabile), de preferință într-un domeniu conex, de la o instituție postliceală recunoscută, în mod normal cu un BPA minim de admitere de „B” (3,00 / 4,33).
 • Cel puțin doi ani de experiență de lucru cu normă întreagă în industria turismului sau a ospitalității.

Admitere flexibilă

 • În cadrul admiterii flexibile, se evaluează combinația de experiență de lucru, educație și dezvoltare profesională. Solicitanții trebuie să demonstreze că au suficiente cunoștințe, abilități și abilități pentru a finaliza un curs academic exigent de studiu la un nivel absolvent și să aibă o experiență semnificativă în domeniul industriei.

Ca orientare generală:

 • Solicitanții fără studii postliceale ar necesita în mod normal un minimum de șapte ani de experiență profesională progresivă, dintre care trei ani ar avea un rol de conducere.
 • Solicitanții care au absolvit unele studii postliceale (dar care nu îndeplinesc cerința noastră de diplomă de 4 ani) vor fi judecați de la caz la caz, cu un accent mai mare pus pe calitatea și pe anii de experiență în muncă.

Competența în limba engleză

Dacă limba engleză nu este limba dvs. principală, vă rugăm să consultați cerințele noastre privind limba engleză

Recomandări suplimentare

 • Abilitățile de scriere academică sunt necesare pentru succesul în acest program și, prin urmare, este recomandat un curs de compoziție în limba engleză axat pe scrierea academică. Cursul de scriere academică și gândire critică oferit prin studii continue la Royal Roads University îndeplinește această recomandare.

rezultate

Absolvenții programului Master of Arts în Managementul Turismului dețin o gamă largă de abilități tehnice, interpersonale, analitice și avansate de comunicare aplicate, care se transferă direct la roluri antreprenoriale și de conducere în industria turismului.

Curriculumul se concentrează pe dezvoltarea abilităților în patru domenii mari:

1. Cunoștințe și gândire critică

Vă veți perfecționa abilitățile de gândire critică în aplicarea cercetării interdisciplinare la studiul turismului și ospitalității și veți învăța să demonstrați integritatea atunci când colaborați cu o gamă diversă de părți interesate din industrie. De asemenea, veți învăța cum să utilizați în mod eficient - și etic - metode de cercetare, concepte și teorii pentru a examina o serie de provocări și soluții în construirea organizațiilor și destinațiilor de turism de succes.

2. Conștientizarea globală

Veți învăța să evaluați impactul afacerilor locale și globale asupra organizațiilor și destinațiilor turistice și veți dezvolta strategii inovatoare pentru construirea rezistenței personale, organizaționale și comunitare. Veți părăsi acest program cu o înțelegere acută a rolului important al profesioniștilor din turism și ospitalitate ca cetățeni globali responsabili.

3. Comunicări eficiente

Veți dezvolta un arsenal de instrumente de comunicare extrem de eficiente, inclusiv abilități de vorbire, scriere, ascultare și feedback. Veți învăța cum să colectați și să analizați în mod eficient informații și cum să compilați cercetarea dvs. în materiale scrise utilizând metoda de referință APA. Vă veți baza pe aceste abilități într-o serie de situații cu care vă veți confrunta de-a lungul carierei în turism și ospitalitate, inclusiv negocierea, soluționarea conflictelor, gestionarea schimbărilor și crearea de rețele.

4. Leadership și colaborare

Bazându-vă pe abilitățile dvs. de lider existente, veți învăța tehnici sofisticate pentru a face rețea mai eficient, pentru a sprijini luarea deciziilor în colaborare și pentru a încuraja înțelegerea reciprocă pentru a obține atât rezultate individuale, cât și de echipă. La un nivel mai personal, veți dobândi abilități vitale de autoevaluare și conștientizare de sine, care vor duce la relații mai pozitive și reciproc avantajoase cu părțile interesate din medii profesionale și personale diverse.

160040_1809_MEMposters-3432.jpg

Cariere

Programul Master of Arts in Tourism Management (MATM) deschide ușa către o serie de oportunități interesante în sectorul turismului și al ospitalității, atât la nivel local, cât și internațional.

Absolvenții programului dețin funcții de conducere și de nivel executiv în stațiuni, organizații de gestionare a destinațiilor, companii de turism de intrare, agenții guvernamentale și multe altele. Deoarece este adesea necesară o diplomă de masterat pentru a obține poziții de nivel superior în industria turismului global, mulți dintre absolvenții noștri consideră că îmbinarea experienței lor anterioare din industria turismului cu acreditările academice dobândite în programul MATM este cheia pentru deblocarea potențialului lor profesional.

Programul MATM vă va permite să explorați o mare varietate de cariere satisfăcătoare, inclusiv poziții de nivel superior cu hoteluri, stațiuni sau operatori de nave de croazieră; consultanță profesională în sectoarele tehnologiei informației sau imobiliare; poziții de conducere în cadrul organizațiilor de destinație, recreere sau de gestionare a evenimentelor; și nenumărate roluri în alte sectoare, cum ar fi guvernul, finanțele, educația și multe altele.

Dacă sunteți un credincios pasionat că turismul contează - în comunitatea dvs. și în întreaga lume - și sunteți gata să vă duceți cariera la cel mai înalt nivel posibil, atunci programul MATM deține cheia pentru a vă debloca potențialul.

Cursuri

 • ITAI: Introducere în Integritatea Academică
 • TRMNIP: Dezvoltarea carierei
 • TRMNOT: Orientare către studii postuniversitare în turism
 • DEMN502: Fundații în managementul dezastrelor și al situațiilor de urgență
 • DEMN553: Răspunsul la dezastre și recuperarea durabilă
 • ENVP500: Dezvoltarea unei perspective de durabilitate
 • IHMN505: Tendințe și probleme în managementul ospitalității
 • IHMN520: Finanțe pentru managementul turismului și ospitalității
 • IHMN550: Metodologia cercetării
 • TRMN501: Leadership în turism
 • TRMN502: Perspective critice asupra turismului global
 • TRMN503: Transformarea destinațiilor
 • TRMN505: Marketing strategic turistic
 • TRMN506: Managementul durabil al turismului
 • TRMN507: Administrare responsabilă: o examinare a eticii în turism
 • IHMN650: Planificare strategică pentru turism și ospitalitate
 • TRMN625: Antreprenoriatul social
 • TRMN640: Proiect major de cercetare
 • TRMN680: Capstone de management al turismului
 • TRMN690: Teză
 • TRMN692: stagiu

Ajutor financiar și premii

Echipa de asistență financiară și premii este aici pentru a oferi informații și asistență cu privire la o varietate de surse de finanțare și oportunități de atribuire, începând cu un videoclip care prezintă detaliile cuprinzătoare pe care le veți găsi pe acest site web și pe blogul nostru.

Vizualizați un rezumat al programelor de asistență guvernamentală pentru cei afectați de criza COVID-19. Află mai multe...

Planificarea financiară este o componentă crucială a planificării educaționale timpurii. Vă rugăm să examinați oportunitățile de finanțare cu mult înainte ca programul dvs. să înceapă pentru a vă ajuta să construiți un buget rezonabil.

Credite

Explorați diferitele tipuri de împrumuturi disponibile pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile. Află mai multe...

Premii

Explorează o varietate de burse, premii și burse acordate competitiv, disponibile de la RRU și alte agenții de finanțare. Află mai multe...

Burse de cercetare

RRU administrează administrarea burselor pentru anumite agenții de finanțare. Acestea sunt unele dintre premiile mai substanțiale. Află mai multe...

Alte finanțări

Descoperiți oportunități alternative de finanțare, cum ar fi Highbred Points. Află mai multe...

Curriculum

Admitere

Rezultatul programului

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări