Keystone logo
Royal Roads University Master of Arts în comunicarea interculturală și internațională
Royal Roads University

Master of Arts în comunicarea interculturală și internațională

Victoria, Canada

18 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 34.472 *

Amestecat, În campus

* Taxele de școlarizare sunt pentru întregul program: 31.240 $ (studenți internaționali), 24.790 $ (studenți interni).

Introducere

Prezentare generală

Master of Arts în Comunicare Interculturală și Internațională este un program de credit 36, on-campus sau amestecat la Royal Roads University . Este un program inovator de dezvoltare personală, profesională și academică, conceput pentru studenții care doresc să urmeze o carieră de comunicare în lumea din ce în ce mai diversificată și globalizată. Acest program este livrat în două formate: un program pe campus de 18 luni sau un model de doi ani combinat, care încorporează învățarea online cu o rezidență în campus.

Catering la cererea tot mai mare de profesioniști de comunicare strategică și independentă, capabili să ajute organizațiile să răspundă mediului în continuă schimbare la nivel global, absolvenții vor dezvolta abilitățile necesare pentru a comunica în mod eficient în circumstanțe complexe, folosind diverse genuri de comunicare și comunicare; implicarea diferitelor segmente de public din mai multe setări culturale. Elevii vor explora teoria comunicării interculturale și internaționale, scrierea și comunicarea academică, relațiile mass-media într-un context global, afacerile publice și advocacy, marketingul social și multe altele.

Cine este pentru

Master în comunicare interculturală și internațională este pentru manageri de comunicare strategică și independentă care doresc să-și îmbunătățească capacitatea de a ajuta organizațiile să răspundă la mediul global în schimbare rapidă, precum și persoanele cu diplomă de licență arte sau științe care doresc să urmărească sau să își dezvolte cariera în comunicarea profesională în sfera interculturală sau internațională. Acest program este conceput pentru a echilibra comunicarea interculturală cu comunicarea internațională pentru a integra mai bine teoria și practica.

Modelul de livrare combinat, de 22 de luni

Modelul de livrare combinat al MA în programul de comunicare interculturală și internațională a fost opțiunea preferată pentru mulți studenți cu experiență profesională semnificativă și doresc să-și dezvolte cariera în comunicarea interculturală și internațională. Programul combinat încorporează învățarea online cu o rezidență în campus, studenții vor avea, de asemenea, posibilitatea de a completa o lucrare de cercetare (bazată pe date accesibile publicului, fără subiecți umani vii) pentru a integra teoria și practica și a demonstra că sunteți bine pregătiți comunicarea interculturală și internațională și posedă o perspectivă bine dezvoltată ca cetățean global.

Modelul de livrare la campus, de 18 luni

Modelul de livrare în campus al MA în programul de comunicare interculturală și internațională a fost popular cu studenții care doresc să-și continue studiile după ce și-au obținut diploma de licență, lucrează timp de cel puțin un an și doresc să urmeze o carieră în comunicarea interculturală.

Elevii din programul campus au opțiunea de a finaliza programul în 18 luni, cu o opțiune bazată pe curs sau un stagiu . Ambele opțiuni subliniază importanța învățării experiențiale și elevii vor dezvolta o gamă largă de abilități de comunicare, în timp ce vor învăța să lucreze eficient cu indivizi din alte culturi, regiuni și ideologii.

rezultate

78762_2015-10_Int-Students-SG-0589.jpg

MA în comunicare interculturală și internațională pregătește persoane fizice pentru a lucra în:

 • Organizații guvernamentale sau non-guvernamentale internaționale (ONG);
 • Jurnalismul internațional și raportarea documentară;
 • Comunități multietnice și multiculturale;
 • Media internațională;
 • Gestionarea conflictelor interculturale;
 • Întreprinderi de comunicare internațională;
 • Marketing social și ajutor pentru dezvoltare;
 • Relatii Internationale;
 • Activismul comunitar;
 • Dezvoltarea durabilă internațională și interculturală;
 • Interpretare și mediere culturală;
 • Studii suplimentare în oricare dintre aceste domenii.

După finalizarea cu succes a programului de comunicare Interculturală și Internațională MA la Royal Roads University , v-ați dovedit competența la nivel profesional și internațional și că sunteți pregătit să răspundeți provocărilor cu care se confruntă managerii de comunicare în schimbările actuale, economice și politice.

Curriculum

Admitere

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări