Keystone logo
Royal Holloway University of London MSc Digital Business
Royal Holloway University of London

MSc Digital Business

Egham, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

31 Jul 2024

Sep 2024

GBP 23.900 / per course *

În campus

* Taxa de școlarizare a studenților din UE și internaționali pe an. Studenți din UE - consultați secțiunea Taxe de școlarizare a programului pentru bursa de reducere a taxelor. Taxa de școlarizare a studenților din Marea Britanie pe an - 12.600 GBP.

Introducere

Afaceri digitale este un curs interesant, destinat proaspăților absolvenți, din orice disciplină, care caută să-și sporească angajabilitatea într-o economie digitală, precum și profesioniștilor care doresc să-și actualizeze cunoștințele și abilitățile la locul de muncă.

Cursul se concentrează pe cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona tehnologiile digitale în dezvoltarea și livrarea inovațiilor în afaceri. Vă va oferi o înțelegere aprofundată a modului de integrare a tehnologiilor digitale, cum ar fi computerele mobile, rețelele sociale și instrumentele de analiză a datelor pentru a inova practicile de afaceri.

O caracteristică cheie a programului este dezvoltarea cunoștințelor practice prin conexiuni din industrie și studii de caz de afaceri, oferind în același timp o bază teoretică puternică asupra managementului afacerilor în era digitală.

În calitate de student la Școala de Afaceri și Management, te vei alătura unui mediu de cercetare stimulant intelectual, prietenos și de susținere și, lucrând îndeaproape cu personalul nostru academic cu experiență și experiență, vei fi în măsură să-ți realizezi întregul potențial.

  • Perspective puternice de carieră într-o economie digitală în care capacitatea de a inova și de a se adapta este parte integrantă a capacității de angajare.
  • O oportunitate nouă și interesantă de a studia subiecte de ultimă oră, cum ar fi Big Data, business intelligence, inovația digitală și social media. Împreună cu expunerea la abilități foarte căutate în analiza datelor, vizualizarea datelor și analiza web.
  • Dezvoltați o rețea eficientă prin contacte externe cu academicieni de top și manageri corporativi seniori prin seminarii și prelegeri invitate și lucrați la proiecte reale de afaceri prin sponsorizarea oaspeților corporativi.

Din când în când, facem modificări cursurilor noastre pentru a îmbunătăți experiența de învățare și de student. Dacă facem o modificare semnificativă a cursului ales de dvs., vă vom anunța cât mai curând posibil.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Acreditări

Despre Școală

Întrebări