Keystone logo
Royal Holloway University of London Master în logistică și management al lanțului de aprovizionare
Royal Holloway University of London

Master în logistică și management al lanțului de aprovizionare

London, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

31 Jul 2024

Sep 2024

GBP 21.700 / per year *

În campus

* Taxa de școlarizare a studenților din UE și internaționali pe an. Studenți din UE - consultați secțiunea Taxe de școlarizare a programului pentru bursa de reducere a taxelor. Taxa de școlarizare a studenților din Marea Britanie pe an - 12.200 GBP.

Introducere

Indiferent de industrie și indiferent dacă operează la nivel global sau național, este mai important ca niciodată pentru companii să-și gestioneze cu atenție lanțurile de aprovizionare și ecosistemele pentru a reuși. Companiile, departamentele guvernamentale și organizațiile internaționale nu pot supraviețui mult timp fără un management riguros, eficient și strategic al lanțurilor de aprovizionare și al logisticii. Ei trebuie să-și demonstreze rezistența împotriva perturbărilor și adversității, încorporarea de noi tehnologii și aplicarea deciziilor de securitate electronică, locație și externalizare într-o lume a schimbărilor tehnologice rapide, a restructurarii industriale globale și a reducerii și apariția schimbărilor climatice periculoase.

Curriculumul nostru concentrat și extrem de relevant se bazează pe gândirea actuală și pe experiența și nevoile din lumea reală în gestionarea lanțurilor de aprovizionare la nivel global, deoarece tehnologiile, piețele și mediul internațional de afaceri și comerț se schimbă rapid. Veți învăța de la academicieni seniori și practicieni cu experiență, cu contribuții de la CEO și directori seniori dintr-o serie de industrii. Aceste conexiuni din industrie au informat conținutul și designul cursului.

Recrutăm studenți din arte, științe, producție, afaceri, management și servicii și îi pregătim pentru cariere de succes în multe industrii: producție de înaltă tehnologie, inginerie, electronică și computere, sectoare de servicii, modă și îmbrăcăminte, alimentație și agricultură, farmaceutică și bio medicale, agenții de ajutor, ajutor în caz de dezastre și ONG-uri.

Acest MSc este acreditat de Chartered Institute of Logistics and Transport și este studiat la Royal Holloway London Graduate School, chiar în centrul Londrei.

Din când în când, facem modificări la cursurile noastre pentru a îmbunătăți experiența studenților și de învățare, iar acest lucru este în special cazul în timp ce continuăm să răspundem la pandemia de Covid-19. Dacă facem o modificare semnificativă a cursului ales de dvs., vă vom anunța cât mai curând posibil.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Acreditări

Despre Școală

Întrebări