Keystone logo
Rotterdam University of Applied Sciences

Rotterdam University of Applied Sciences

Rotterdam University of Applied Sciences

Introducere

Despre noi

Rotterdam University of Applied Sciences are peste 36.000 de studenți și peste 3.500 de angajați. Există o mare varietate de programe pentru a alege dintre toate sectoarele educaționale, cu excepția sectorului agrar. Educația noastră este strâns legată de evoluțiile din regiunea metropolitană din Rotterdam.

Sarcina noastră

La Rotterdam University of Applied Sciences , educăm studenții noștri pentru a deveni un profesionist care aduce contribuții valoroase în societate. Facem acest lucru la Rotterdam; un mediu internațional și metropolitan.

În tot ceea ce facem, baza noastră este egalitatea. Încurajăm respectul reciproc și lucrăm cu accent pe emancipare.

Viziunea noastra

Fiecare student merită cea mai bună educație superioară posibilă. Educația în care elevii sunt recunoscuți și recunoscuți, li se oferă egalitatea de șanse și li se cere să atingă cel mai înalt obiectiv realizabil. Echipele de lectori fac diferența. Lectorii, cercetătorii și profesioniștii din domeniu învață de la unul cu celălalt, pentru a oferi studenților materiale educaționale actuale și provocatoare. Cu o diplomă a Rotterdam University of Applied Sciences din Rotterdam University of Applied Sciences în mână, fiecare student este pregătit pentru lumea de mâine.

Viziunea asupra educației

Rotterdam University of Applied Sciences reprezintă o educație incluzivă și de înaltă calitate. Ne organizăm educația pentru a fi bogate în context. Studenți, lectori, cercetători și profesioniști care lucrează împreună într-un mediu de lucru-studiu.

În viziunea educațională a Rotterdam University of Applied Sciences din Rotterdam University of Applied Sciences , identificăm caracteristicile și principiile de bază ale educației noastre. Conținutul și aplicarea acestei viziuni sunt în mâinile echipelor de lectori. Ei realizează și organizează educația care se potrivește elevilor lor, profesiile pentru care educă și identitatea programului lor de studiu specific.

Viziune asupra cercetării aplicate

Colaborarea dintre centrele de cercetare și programele de studiu modelează legătura dintre educație și cercetare aplicată.

Împreună cu practica profesională, ei dezvoltă o viziune comună a viitorului în domeniu. O viziune care abordează provocările cu care se confruntă domeniul profesional; provocări care vor afecta profesioniștii actuali și viitori. Această viziune oferă direcție pentru dezvoltarea educației și programarea cercetării.

Animația de mai jos prezintă schițele de bază ale viziunii și a politicii școlii în ceea ce privește cercetarea aplicată.

Rotterdam University of Applied Sciences

O impresie a trecutului, prezentului și viitorului

O viziune de pasăre a istoriei noastre

Rotterdam University of Applied Sciences fost fondată la 1 ianuarie 1988 cu fuziunea a nouăsprezece Colegi de instituții de învățământ din Rotterdam, Delft și Dordrecht.

Plan de muncă

Planul de Lucru descrie valorile și acordurile noastre comune: oferirea de educație de înaltă calitate, incluzivă, care are o legătură puternică cu practica și cercetarea aplicată. Modul în care educația se va concretiza este responsabilitatea echipelor programului de studiu. Echipele decid singure direcția, implementarea și organizarea educației.

De ce să studiezi în Olanda?

Olanda, cunoscută și sub denumirea de Olanda, este o țară care oferă servicii globale și are o atitudine de deschidere față de restul lumii. Este deschis să conducă afaceri, fiind, de asemenea, deschis social și cultural. Aceasta face ca Olanda să fie ideală pentru primirea persoanelor care încearcă să-și îmbogățească cunoștințele prin studiul în străinătate.

 • Vei primi educație de înaltă calitate la un preț competitiv.
 • Puteți studia programele de licență și de masterat predate complet în engleză.
 • Olanda este excelent în afaceri internaționale.
 • Atenție personală și suport pentru învățare.
 • Este un mediu sigur pentru studenții internaționali.
 • Ne aflăm în inima Europei, cu acces facil la țările din jur.
 • Olanda se bucură de o societate multiculturală.
 • Calitate înaltă a vieții.
 • Olanda investește foarte mult în inovație și în industriile creative.
 • Olandezii se străduiesc să fie pionieri în multe domenii.

---

Intalneste-ne

Statistică

RUAS în cifre

Școala are 36.000 de elevi și peste 3.500 de angajați. Cele cincisprezece locații ale școlii sunt toate situate în apropiere de linia de metrou de la est la vest din Rotterdam, cunoscută și sub numele de Axa cunoașterii orașului.

  Caracteristici Campus

   Locații

   • Rotterdam

    Kralingse Zoom 91 3063 ND, , Rotterdam

    Întrebări