Keystone logo
Rosen College of Hospitality Management MS Managementul ospitalității și turismului
Rosen College of Hospitality Management

MS Managementul ospitalității și turismului

Orlando, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

May 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

Masterul în managementul ospitalității și turismului le permite studenților să-și dezvolte punctele forte și interesele, să-și extindă cunoștințele despre industrie, să-și aprofundeze abilitățile de management și să încorporeze experiențele lor profesionale și extracurriculare. Candidații Rosen College of Hospitality Management sunt angajați deosebit de atractivi pentru organizațiile de ospitalitate și turism din întreaga lume.

Candidatul tipic MS pentru managementul ospitalității și turismului:

  • Este un profesionist care lucrează într-o poziție legată de ospitalitate, turism sau evenimente.
  • Deține o diplomă de licență în ospitalitate, management de afaceri sau o disciplină conexe.
  • Înțelege că pregătirea educațională avansată este necesară pentru a fi competitivă în industria înfloritoare a ospitalității, turismului și evenimentelor.

Programul oferă opțiuni de teză și non-teză. Opțiunea de teză este destinată studenților care sunt interesați de studiul științific al diferitelor aspecte ale industriei ospitalității și turismului și care pot anticipa să urmeze o diplomă de doctorat sau o poziție profesională de cercetare. Opțiunea non-teză este destinată studenților care anticipează o poziție managerială și de conducere în industria ospitalității și turismului. Accentul opțiunii non-teză se pune pe cursuri, experiență practică și perspectivă din lumea reală. Vă puteți finaliza diploma fie complet online, față în față, fie o puteți personaliza printr-o combinație a ambelor pentru a se potrivi cu programul și bugetul dvs., deși opțiunea tezei nu este disponibilă studenților care studiază complet online. Un maximum de trei ore de credit de opțional restricționat pot fi luate ca un studiu independent.

Rosen College of Hospitality Management își propune să ofere studenților o experiență educațională remarcabilă în managementul ospitalității și să ofere altor părți interesate educație continuă, cercetare și servicii. Colegiul este dedicat obiectivelor UCF prin furnizarea de leadership intelectual prin educație în domeniul ospitalității de calitate, proeminență internațională prin intermediul programelor educaționale și de cercetare, promovarea unei perspective globale, promovarea incluziunii și diversității și parteneriate cu grupurile locale, naționale și internaționale de ospitalitate și turism. .

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări