Keystone logo
© Rome City Institute
Rome City Institute

Rome City Institute

Rome City Institute

Introducere

Rome City Institute este o școală internațională cu sediul în centrul orașului Roma, Italia. Oferim o gamă largă de programe educaționale acreditate - cursuri de liceu, an sablon, de licență și de master. Toate programele sunt predate în limba engleză, cu opțiunea de a urma cursuri de italiană pentru cei care doresc să învețe limba. Cu o rată de absolvire de 87% și aproape 90% dintre absolvenți care își găsesc un loc de muncă în industria dorită, Rome City Institute este alegerea potrivită pentru viitoarea ta carieră.

Metoda noastră de predare este integrată: prelegerile sunt însoțite de activități interactive, cum ar fi conversații strategice, dezbateri și discuții pe teme emergente în sfera publică. Toți profesorii se laudă cu cariere academice și profesionale prestigioase în diferitele lor domenii de expertiză. Mulți au experiență vastă la nivel național și internațional și aparțin adesea unor rețele strategice importante. Cu studenți care provin din peste 50 de țări, scopul nostru este să oferim un mediu cu adevărat internațional și divers, în care succesul studenților să fie în centrul misiunii Rome City Institute .

Campusul nostru este situat în inima Romei, ceea ce face locația noastră extrem de atrăgătoare pentru acei studenți care doresc să experimenteze un mediu internațional, dar și bogata noastră cultură italiană și frumusețea țării noastre. Rome City Institute este, de asemenea, singura instituție italiană care oferă un program atletic competitiv, cu 11 sporturi disponibile și oportunități de a face parte din academia noastră profesională.

Studenții-sportivi pot să se antreneze și să joace jocuri oficiale timp de 9 luni, experimentând atât competiții colegiale, cât și competiții de club. Misiunea noastră este de a oferi studenților și studenților-sportivi instrumentele necesare pentru a reuși atât din punct de vedere academic, cât și din punct de vedere atletic, trăind o experiență o dată în viață la Roma.

De ce Rome City Institute ?

Rome City Institute este singura instituție italiană care permite studenților-sportivi internaționali să combine o educație de înaltă calitate cu oportunitatea de a juca sport la un nivel înalt

Suntem orașul Roma

Rome City Institute este singura instituție din Italia care combină educația internațională cu oportunitatea de a practica sporturi competitive în Italia.

Misiunea noastră este să oferim studenților noștri sportivi instrumentele necesare pentru a reuși atât în lumea academică, cât și în cea sportivă. Toate în timp ce trăiești o experiență o dată în viață în Roma.

Istoria noastră, născută pentru a conduce jocul.

Rome City Institute este o poveste de succes realizată prin muncă asiduă și profesionalism. O idee ambițioasă care a devenit un sentiment de mândrie italiană la nivel internațional. Combinând educația internațională cu practicarea sportului la un nivel internațional înalt, pentru a se pregăti pentru un viitor rol în lumea sportului profesionist.

Statistică

 • Studenti internationali:

  78%

 • 0
 • Raport student-facultate:

  30 la 1

Admitere

Procesul nostru de admitere este simplu și implică trei pași simpli: procesul de aplicare, evaluarea profilului și documentele de admitere. Veți fi asistat de biroul nostru de admitere tot timpul și veți fi ghidat prin fiecare pas.

Cerințe și termene limită

Rome City Institute operează un proces de admitere continuu, cu preferință aplicanților timpurii. Pentru a respecta termenele limită pentru vize pentru studenți, studenții din afara UE/SEE sunt încurajați să-și completeze cererile cu cel puțin trei luni înainte de începerea semestrului.

Cerințe pentru programul de licență

 • Diploma de liceu;
 • GPA minim de 2,5
 • (dacă este puțin mai mică, va fi necesară documentație suplimentară);
 • Cunoștințe de limba engleză (nu vorbește engleza) TOEFL iBT 79, IELTS 6.5, Duolingo 105

Cerințe pentru programul de absolvire

 • diplomă de licență sau cel puțin 96 de ore de credit de facultate;
 • GPA minim de 2,5 (dacă este puțin mai mic, va fi necesară documentație suplimentară);
 • Experiență de cel puțin 3 ani ca jucător, antrenor sau în posturi legate de sport; Cunoștințe de limba engleză (nu vorbește engleza)
 • TOEFL iBT 79, IELTS 6.5, Duolingo 105.

Cerinte pentru viza

Studenții din Uniunea Europeană (UE) sau țările AELS (Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveția) pot intra în Italia cu un pașaport sau carte de identitate UE valabilă și pot rămâne în Italia fără viză pe durata studiilor.

Dacă sunteți student din afara UE, trebuie să obțineți o viză de student de tip D (viză de lungă ședere valabilă mai mult de 90 de zile) înainte de a intra în Italia. Vizele pentru studenți în Italia sunt emise de ambasadele italiene sau de birourile consulatului general din țara dumneavoastră de origine. Odată ce v-ați angajat oficial în Rome City Institute , departamentul nostru juridic vă va ajuta la fiecare pas pentru a obține o VISA.

Burse și finanțare

Apreciem talentul tău. Ești eligibil pentru o bursă?

Ne angajăm să oferim studenților noștri educație de cea mai înaltă calitate, iar școlarizarea și taxele noastre reflectă această dedicare pentru excelența academică. Taxele și taxele noastre acoperă nu numai costul instruirii la clasă, ci și servicii de sprijin care îmbunătățesc experiența generală academică și atletică.

Mărturii studențești

Locații

 • Rome

  Via del Casale di San Pio V, 44, 00165, Rome

  Întrebări