Keystone logo
Rome Business School Executive Master în managementul lanțului de aprovizionare și logistică
Rome Business School

Executive Master în managementul lanțului de aprovizionare și logistică

Rome, Italia

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8.900 *

În campus

* bursă de până la 25%

Introducere

Masterul specializat în Supply Chain Management și Logistică al Rome Business School își propune să echipeze profesioniștii cu abilitățile necesare pentru a gestiona eficient logistica și lanțul de aprovizionare, adoptând toate noile tehnologii și urmând toate tendințele. Participanții se vor dota mai întâi cu cunoștințe generale de bază în management și vor obține expertiză specializată în domeniul logisticii și al lanțului de aprovizionare, învățând în mod specific cum să planifice și să gestioneze în mod eficient cererea, să optimizeze lanțul de aprovizionare și să creeze strategii de e logistică: de fapt, după acest curs, veți dobândi cunoștințe aprofundate despre strategii, cele mai bune practici, analiza și proiectarea lanțului de aprovizionare și sustenabilitate.

În plus, acest master este oferit și prin opțiuni flexibile de învățare online: deci, puteți avea învățare de calitate oriunde! Avem mai mult de 10 ani în învățământul de învățare online și suntem membri ai Grupului Planeta de Agostini, liderul în furnizarea de programe în modul online, cursurile noastre „la distanță” oferă toate conținuturile învățării la clasă, pentru a utiliza un program complet și profesionalizant. experienţă.

De ce să alegeți un master în logistică și gestionarea lanțului de aprovizionare

Experiență globală: Bootcampuri internaționale în Roma și Barcelona

Rome Business School vă oferă șansa de a vă perfecționa competențele și de a vă îmbogăți cunoștințele despre antreprenoriat, inovație și alte subiecte cheie din lumea afacerilor, participând la programele noastre internaționale din Roma sau Barcelona, unde vă puteți extinde și rețeaua profesională.

Programul "Life & Soft Skills"

Bazele unei cariere solide și de succes sunt, fără îndoială, mult solicitatele și celebrele Soft Skills, competențe care găsesc utilizări practice în fiecare mediu de lucru și domeniu de afaceri. Programul nostru Life & Soft Skills vă va oferi cunoștințe aprofundate și detaliate și familiarizarea cu aceste abilități personale personale, facilitând dezvoltarea lor personală și profesională.

Programul de accelerare a carierei

Echipa noastră calificată și profesionistă de servicii de carieră oferă participanților noștri un program personalizat de accelerare a carierei, conceput special pentru a le contura propriul profil profesional, astfel încât să devină o figură competitivă pe piața modernă a muncii. Aveți acces la ateliere de lucru axate pe cele mai fierbinți subiecte în legătură cu căutarea unui loc de muncă și crearea de rețele de carieră, întâlniri individuale de orientare profesională, evenimentul nostru exclusiv "Rome Business School TalentFocus" și alte beneficii neprețuite pentru a vă asigura cel mai bun start sau un impuls important în carieră

Networking & Partners

Rome Business School are parteneriate solide cu mai multe companii de renume mondial, precum Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italia, Land Rover și multe altele. Pentru a ne asigura că studenții noștri își pot construi o rețea profesională solidă, organizăm în mod constant întâlniri, vizite, evenimente și prelegeri cu reprezentanți din ecosistemele de afaceri de elită, încurajând interacțiunea dintre profesioniștii de top și studenți și facilitând procesul de învățare.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări