Keystone logo
Rome Business School

Rome Business School

Rome Business School

Introducere

Cine suntem noi

Rome Business School este una dintre cele mai importante școli de afaceri din Italia, care oferă programe de masterat și MBA atât în campus, cât și online, precum și programe de formare Executive Education. Menținem întotdeauna o viziune internațională, iar misiunea noastră este de a forma lideri globali, echipați pentru a gestiona companii din întreaga lume dintr-o perspectivă inovatoare și durabilă.

Rome Business School este cea mai internațională școală de afaceri din Italia, cu:

 • Mai mult de 2.100 de studenți pe an provenind din 161 de țări
 • Aproximativ 269 de parteneriate și acorduri cu universități din 26 de țări și 4 continente din întreaga lume

Rome Business School este strâns legată de lumea muncii: +616 companii sunt partenere pentru networking, oportunități de angajare și cursuri de masterat.

O familie dedicată educației globale

Rome Business School este membră a Planeta Formación y Universidades, o rețea internațională creată în 2003 de De Agostini și Grupo Planeta, care întruchipează angajamentul puternic al celor două companii față de învățământul universitar și de management. Cei peste 100.000 de studenți ai săi, de peste 114 naționalități, sunt îndrumați spre dobândirea unei pregătiri de excelență prin intermediul unor modele deschise, flexibile și funcționale, potrivite pentru orice nivel profesional.

Programe de masterat și MBA

Rome Business School oferă trasee educaționale care vă vor amplifica talentele și vă vor accelera cariera prin programe de Master și MBA atât în campus, cât și online, precum și programe de formare Executive Education, bazate pe o metodologie bazată pe practică, workshop-uri și întâlniri cu profesori și profesioniști internaționali.

Bazat pe diversitate, inovare și durabilitate, dar strâns legat de piața muncii.

Internaţional

Facem parte din Planeta De Agostini Formación y Universidades, o rețea internațională care găzduiește mai mult de 100.000 de studenți pe an și care permite tuturor programelor să aibă posibilitatea de a-și completa formarea cu un Bootcamp internațional în Silicon Vally, Paris sau Barcelona, printre alte destinații importante.

 • Experiență globală
 • Bootcamp internațional
 • Facultatea Internațională
 • Colegii de clasă din peste 150 de țări
 • Retea globala

Impactul profesional

Folosiți-vă pasiunea ca punct de plecare și obțineți sprijin din partea echipei de servicii de carieră, care se angajează să aibă un IMPACT asupra carierei dumneavoastră.

 • Antreprenoriat RBS
 • Servicii de carieră
 • Întâlniri de firmă
 • Antrenament individual și antrenament în aer liber
 • Simulare de afaceri
 • Observarea companiei
 • Loc de muncă & Plasament
 • Programul de Leadership

Scopuri superioare

Calitatea programelor noastre este susținută de o legătură puternică cu lumea profesională, într-un mediu în care participanții împărtășesc experiențe și învață de la colegii lor.

 • Crearea unor modele de afaceri durabile
 • Abordarea CRS Business
 • Mentalitate responsabilă din punct de vedere social

Legătura adevărată cu companiile

Călătoria ta de învățare la RBS va fi întotdeauna ghidată și completată de opiniile managerilor care lucrează în companii naționale și internaționale de top, care vor împărtăși experiența și cunoștințele lor cu studenții.

 • Practica de afaceri LAB
 • Cafenele virtuale cu directorii executivi
 • Capstone proiect
 • Vizită virtuală și vizită de companie Look and Touch

Clasamente

Calitatea cursurilor noastre de master este recunoscută în clasamentele internaționale Eduniversal 2024. Rome Business School a obținut și certificarea EOCCS (EFMD Online Course Certification System), care atestă calitatea cursurilor online, oferite de EFMD, cel mai autorizat institut de acreditare din Europa.

Premii și acreditări

Prestigioasa CEO Magazine Ranking a clasat MBA-urile Rome Business School printre cele mai bune din lume: MBA-ul nostru internațional a fost clasificat ca Tier One la nivel global, iar MBA-ul nostru internațional online s-a clasat pe locul 18 în Europa și pe locul 33 în lume. Această recunoaștere confirmă Rome Business School se numără printre instituțiile de top pe scena educațională națională și internațională, inclusiv în ofertele de MBA, și reafirmă angajamentul nostru constant de a oferi o educație de calitate, accesibilă și recunoscută la nivel internațional.

Viața în campus și facilități

Cu vedere la Tevere, campusul Rome Business School este situat în prestigiosul cartier Prati. Patru etaje de săli de clasă, săli de ședințe, o bibliotecă, o arenă creativă și o grădină splendidă unde să vă adunați pentru a vă bucura de atmosfera interculturală și internațională a RBS.

Innovative technologies

We use innovative technologies in our classrooms to enrich the overall educational experience and improve student learning outcomes on campus and online. The platforms and technologies in use have a profound impact on student learning.

Toate sălile de clasă sunt conectate în rețea și dispun de tehnologia SMART Board. Mixere audio profesionale și microfoane în fiecare clasă, sunt necesare pentru interacțiunea elevilor în clasă simultan cu studenții online. Cameră web de înaltă rezoluție în interiorul sălilor de clasă conectată la platformă și la platforma mare, astfel încât studenții online să vadă profesorul și colegii lor din campus de la distanță.

Networking and partners

Rome Business School are parteneriate puternice cu mai multe companii de renume mondial, cum ar fi Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italia, Land Rover și multe altele. Pentru a ne asigura că studenții noștri pot construi o rețea profesională puternică, organizăm în mod constant întâlniri, vizite, evenimente și prelegeri cu reprezentanți ai ecosistemelor de afaceri de elită, încurajând interacțiunea dintre profesioniști de top și studenți și facilitând procesul de învățare.

Multicultural classes

Due to the purely international focus of the school, students will have the opportunity to be part of classes with students from more than 150 countries. This will allow participants to increase their knowledge of other cultures different from their own.

Student Hub

În fiecare an, primim studenți din întreaga lume: din orașe și orașe mici, de toate mediile culturale, etnice și religioase. Rome Business School îmbunătățește experiența studenților, sprijinindu-i în obținerea vizelor și găsirea de cazare, creând oportunități de învățare, implicare și dezvoltare personală și culturală care merg dincolo de lecții.

Events

Studenții noștri vor putea participa la diverse activități: vizite în afara orașului, întâlniri de cafea cu directorii de companii multinaționale prestigioase, vizite la companii sau simple evenimente menite să încurajeze socializarea și schimbul intercultural, care a fost întotdeauna punctul central al nostru. şcoală.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Italy Online

  Italy Online, Italia

  Întrebări