Keystone logo
Rome Business School

Rome Business School

Rome Business School

Introducere

Pregătire managerială și cercetare de excelență

Rome Business School este un institut de excelență din Roma, Italia, dedicat formării și cercetării manageriale, care funcționează la nivel internațional, cu absolvenți provenind din mai mult de 140 de țări din întreaga lume. Acesta își propune să contribuie la reducerea decalajului existent între lumea academică și locul de muncă, derulând cursuri de pregătire managerială concepute pentru a transfera cunoștințele necesare pentru a începe sau a dezvolta cariere profesionale sau activități de afaceri. Misiunea Rome Business School este de a ajuta antreprenorii, managerii și profesioniștii să-și atingă potențialul complet de competență și să-și îmbunătățească abordarea etică atât în afaceri cât și în muncă, permițându-le să contribuie la dezvoltarea umanității economice și a unei societăți mai prospere și corecte. , unul în care rolul central jucat de individ este recunoscut și apreciat. Prelegerile la Rome Business School pot fi participate flexibil, fie la campusul din Roma, fie la locația dorită prin intermediul instrumentului său de învățare la distanță de ultimă generație.

Dezvoltare culturală și profesională

Cu sediul la Roma, dar activ în toată Italia și internațional, Rome Business School din Rome Business School le oferă absolvenților, profesioniștilor și antreprenorilor șansa de a-și dezvolta competențele în discipline manageriale bazate pe cele mai bune standarde internaționale, ajutându-i astfel să devină competitivi în meserie, piețe profesionale și antreprenoriale.

Calitate certificată

Tot Rome Business School a obținut certificarea ISO 9001: 2008, care recunoaște standardele de calitate superioară ale activităților noastre de formare. Acreditarea ISO 9001: 2008 recunoaște că organizația noastră pune în aplicare sisteme de calitate care oferă fundamentul pentru satisfacția excelentă a clienților, motivația personalului și îmbunătățirea continuă. Cursurile oferă cele mai înalte niveluri de calitate didactică și îngrijire scrupuloasă pentru nevoile participanților. Asistența personalizată a profesorilor experți, bogăția de materiale de învățare și verificarea minuțioasă a progresului învățării asigură eficiența maximă a cursurilor de pregătire.

Acreditare

Rome Business School a fost recunoscută de MIUR (Ministerul italian al Educației, Universității și Cercetării) ca centru de cercetare și este înscrisă în Registrul național de cercetare cu codul 61598 și este legal recunoscută și autorizată de Republica Italiană și de Cameră de comert. Rome Business School este înregistrată oficial ca organizație participantă a Direcției Generale Educație și Cultură și Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură a Comisiei Europene, cu Codul de identificare a participanților (PIC) nr. 937625960.

Misiune

Misiunea Rome Business School este de a instrui antreprenorii, managerii și profesioniștii la un nivel de excelență în competența lor și în abordarea etică a afacerilor și a muncii, capabili să joace un rol în dezvoltarea umanității economice și a unei societăți mai prospere, mai corecte. și respectuos pentru rolul central al individului.

Perspectivă internațională

Rome Business School este o instituție internațională care a găzduit deja studenți din mai mult de 140 de țări. Mai mult, Rome Business School este mândră să se folosească de o facultate internațională de nivel primar, o expresie și un purtător al celor mai moderne cunoștințe despre management și antreprenoriat. Rome Business School angajează lectori universitari, formatori de companii, consultanți, manageri și antreprenori aleși datorită experienței și abilităților dovedite. Facultatea are o puternică înclinație multiculturală, cu reprezentanți din medii și naționalități diverse. Te va lăsa sinergic cu un patrimoniu de cunoștințe pentru dezvoltarea ta personală. Formatorii noștri reînnoiți și cu înaltă competență sunt întotdeauna evaluați și evaluați de către studenți, datorită sistemului nostru de asigurare a calității. Rome Business School dezvoltă o rețea internațională didactică și corporativă, datorită mai multor parteneriate cu școli de afaceri, universități și companii.

De ce noi

O ofertă excelentă de formare, dezvoltată prin analiza atentă a celor mai bune experiențe internaționale, pentru a vă garanta un avantaj competitiv pe piață.

O ofertă de formare modernă: oferim cursuri cu privire la cele mai avansate tendințe și tehnici manageriale, cum ar fi managementul intercultural și utilizarea mediilor sociale orientate către afaceri.

Profesori cu înaltă calificare: toți profesorii de la Rome Business School sunt lectori universitari, formatori și manageri selectați cu atenție pe baza profesionalismului și experienței lor dovedite, capabili să transfere elevilor atât un cadru conceptual bine definit, cât și referințe valoroase la practici profesionale concrete.

Carieră-serviciu: un set de servicii personalizate concepute pentru a ajuta studenții noștri să acceseze sau să se dezvolte pe piața locurilor de muncă (oportunități de stagiu, revizuire CV, includere în baza noastră de date, asistență pentru managementul interviurilor de muncă, crearea de rețele cu companii, manageri și profesioniști).

Rețea și comunitate Alumni: participanții la cursurile noastre sunt admiși de dreptul la Rețeaua de Alumni din Rome Business School , o rețea care le permite să rămână în contact cu toți elevii și profesorii, să facă schimb de experiențe și să împărtășească proiecte și oportunități de dezvoltare profesională.

Un card de fidelitate care vă permite să acumulați puncte și să beneficiați de reduceri la cursurile noastre de formare.

Conținut de învățare unic și materiale de studiu: toate cursurile de formare la Rome Business School implică un conținut de predare de ultimă oră, în conformitate cu cele mai bune standarde internaționale și actualizate constant pe baza ultimelor tendințe culturale. Cu fiecare curs, participanții primesc, de asemenea, o mulțime de documentații și sugestii pentru posibile studii aprofundate ulterioare.

O gamă largă de metode de studiu flexibile, care să îndeplinească toate cerințele și să facă posibilă participanții să-și echilibreze angajamentele de învățare cu angajamentele personale și profesionale. Cursuri de master, cursuri de specializare și un catalog bogat de cursuri scurte concepute pentru a satisface toate nevoile dvs. de învățare. Cursurile pot fi susținute în campus, de la distanță și în interior.

O metodă de predare aplicată: toate cursurile includ exerciții și studii de caz din viața reală, care încurajează predarea și o fac cu adevărat valoroasă pentru piața muncii.

Opțiuni de învățare

Cursurile Rome Business School sunt predate în engleză și pot fi frecventate, după preferință, fie pe campus, fie online, cu următoarele opțiuni:

Limba instructiunilor

Italiană

Cu normă întreagă

Prelegerile se desfășoară de luni până joi.

Executiv

Prelegerile se țin sâmbătă de zi întreagă.

Profesional

Prelegerile se desfășoară marți sau joi între orele 19 și 20.30

Învățământ la distanță

Pentru această opțiune, Rome Business School angajează o platformă online de ultimă oră, prin intermediul căreia veți putea urmări prelegeri cu video și audio complet, să interacționați în timp real în audio și video cu profesorul și ceilalți participanți și să colaborați și împărtășiți documentația

În casă, cursurile pot fi, de asemenea, organizate - direct la compania, agenția, organizația sau sediul profesional -.

Locații

Locații
  • Italy Online

    Italy Online, Italia

    Întrebări