Keystone logo
Roma Tre University

Roma Tre University

Roma Tre University

Introducere

Roma Tre University este o universitate tânără gândită pentru tineri. Fondată în 1992, a crescut rapid atât în ceea ce privește studenții, cât și cursurile oferite.

A câștigat un rating excelent printre cele mai proeminente clasamente academice, în special în cadrul universităților mai tinere.

Roma Tre University este organizată în 13 departamente care oferă diplome de licență și master, cursuri postuniversitare și avansate, doctorate și școli de specializare.

O universitate dinamică, modernă și internațională, care a fost imediat identificată ca pârghia vitală a dezvoltării urbane a capitalei, în cadrul căreia este acum adânc înrădăcinată, contribuind la schimbarea identității orașului printr-un proces perseverent de restructurare și reutilizare abandonate. clădiri industriale, transformându-le în fabrici de cunoaștere și cercetare.

Printre valorile sale fondatoare, Roma Tre își asumă promovarea și organizarea cercetării internaționale de înaltă calitate, excelența în învățământul superior, precum și în dezvoltarea și diseminarea cunoștințelor, protecția mediului, solidaritatea internațională, principiile echității de gen și evaluarea. și recunoașterea meritului.

Predarea și cercetarea, în toate domeniile disciplinare, interacționează constant și vizează o lume globală, promovând astfel modernizarea și îmbogățirea cunoștințelor; își îmbină acțiunea cu cea de-a treia misiune, considerată atât ca transfer de tehnologie, cât și ca proiecție a activităților de învățământ superior pe teritoriu.

Dimensiunea internațională este considerată un aspect strategic al Universității, care aderă, printre altele, la principiile inspiraționale ale Magna Charta Universitatum și se identifică cu principiile și instrumentele Spațiului European de Cercetare și Învățământ Superior.

Locații

  • Rome

    Via Ostiense, 159, 00154, Rome

    Întrebări