Keystone logo
Rogers State University

Rogers State University

Rogers State University

Introducere

Rogers State University va fi universitatea regională de alegere pentru nord-estul Oklahoma și nu numai, obținând în același timp recunoașterea ca model de excelență în programele academice la fața locului și online, la nivel de licență și absolvent.

Rogers State University a avansat reputația de educație universitară de calitate de când a devenit o universitate de patru ani în 2000, după cum reiese din clasamentul său US News and World Report ca fiind unul dintre primele 50 de colegii publice regionale din Vest. RSU se concentrează pe excelență în predare și învățare, încercând în același timp să devină un lider regional în educația la distanță aprobată în materie de calitate.

Fiind o universitate regională la alegere, RSU cultivă o cultură vibrantă a campusului, oferind în același timp programe substanțiale, relevante, care se aliniază la nevoile forței de muncă din zonă. Prin oferte curriculare și co-curriculare, RSU promovează și acceptă diversitatea culturală și conștientizarea globală.

Misiunea noastră la Rogers State University este de a ne asigura că studenții își dezvoltă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a atinge obiective profesionale și personale în comunități dinamice locale și globale.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Claremore

    West Will Rogers Boulevard,1701, 74017, Claremore

    Programe

    Întrebări