Keystone logo
Rocky Mountain College

Rocky Mountain College

Rocky Mountain College

Introducere

Rocky Mountain College este o mică instituție privată de arte liberale axată pe succesul academic și creșterea personală. Rocky Mountain College este cel mai vechi colegiu din Montana, fondat în 1878. Istoria sa demonstrează un angajament față de excelență și deschidere către toate punctele de vedere. Colegiul își găsește putere prin alăturarea unei tradiții de arte liberale și a moștenirii pregătirii practice pentru cariere specifice.

Campusul Rocky Mountain College ocupă aproximativ 60 de acri asemănătoare unui parc într-o secțiune rezidențială din Billings. Copacii veșnic verzi, arbuștii și plantele perene fac campusul deosebit de primitor pentru cei aproximativ 1.000 de studenți înscriși. Billings oferă toate beneficiile unei vieți într-un oraș mare cu ospitalitatea unui oraș mic din Montana.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Billings

    1511 Poly Drive Billings, , Billings

Întrebări