Keystone logo
Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Introducere

177631_RITbutton.png

Învăța

Curriculum-ul nostru concentrat în sustenabilitate și arhitectură, condus de profesori de renume mondial, pregătește studenții pentru cariere de impact.

Cercetare

Aplicam noi cercetări și inovații tehnologice pentru a rezolva provocările practice cu care se confruntă companiile, guvernele și comunitățile în prezent.

Crește

Echipa noastră de ingineri cu experiență în industrie a ajutat sute de clienți să dezvolte produse, să optimizeze procesele și să avanseze tehnologii noi.

Institutul Golisano pentru Sustenabilitate (GIS) este un lider global în educația și cercetarea în domeniul durabilității. Colaboram cu companii și sponsori guvernamentali pentru a rezolva probleme complexe, sistemice. O mare parte din munca noastră urmărește să facă industria mai sustenabilă. Pentru a face acest lucru, folosim abordări și tehnologii inovatoare pentru a minimiza utilizarea materialelor și a energiei, maximizând în același timp rezultatele. Expertiza noastră, combinată cu facilitățile noastre de cercetare de ultimă generație, le permite partenerilor noștri să obțină noi perspective, să alimenteze inovația și să avanseze.

Programele noastre de absolvent și de doctorat sunt provocatoare, inspiraționale și care schimbă lumea. Absolvenții GIS devin agenți transformatori ai schimbării în industrie, guvern, mediul academic și sectorul nonprofit. Sunt soluții de probleme, vizionari și factori de decizie care doresc să creeze o lume mai bună și durabilă. Facem parte din Rochester Institute of Technology, o universitate care este renumită în întreaga lume ca avocat și practician al durabilității.

GIS se bazează pe abilitățile a peste 100 de ingineri cu normă întreagă, tehnicieni, facultăți de cercetare și studenți sponsorizați. Suntem acasă la șase centre de cercetare dinamice care operează peste 84.000 de metri pătrați de infrastructură industrială pentru modelare, testare și prototipare. Combinația de talent, experiență și capacități tehnice pe care o aducem fiecărui proiect este de neegalat.

Locații

  • Rochester

    190 Lomb Memorial Dr, 14623, Rochester

    Întrebări