Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Introducere

Înființată în 2008, RIT Dubai este un campus global non-profit al Institutului de Tehnologie Rochester din New York, una dintre cele mai importante universități din lume cu o istorie de 185 de ani.

RIT Dubai oferă diplome de licență și master de mare valoare în afaceri și leadership, inginerie și calcul. Curriculum-ul oferă studenților experiență de lucru relevantă printr-un program inovator de cooperare educațională, care îi ajută pe elevi să se distingă pe piața de muncă extrem de completă de astăzi.

RIT Dubai oferă grade americane, iar toate programele RIT sunt acreditate în Emiratele Arabe Unite. Studenții de la RIT Dubai au, de asemenea, ocazia unică de a alege să studieze în străinătate la campusul principal din New York sau la unul dintre celelalte campusuri globale

Excelența în educație este cea mai înaltă prioritate a RIT Dubai , cu un proces de admitere competitiv și selectiv pentru a asigura un corp de student angajat și divers. Facultatea este formată din profesori remarcabili din Statele Unite, Orientul Mijlociu și din întreaga lume.

RIT Dubai este situat în Dubai Silicon Oasis, un parc tehnologic cu peste 900 de companii precum SAP, Henkel, Schneider Electric, Fujitsu și Axiom.

Viziunea noastra

RIT Dubai va conduce învățământul superior în pregătirea studenților pentru o carieră de succes într-o societate globală.

Misiunea noastră

Comunitatea RIT Dubai angajează și motivează studenții prin experiențe stimulative și de colaborare. Misiunea noastră este să oferim programe educaționale bazate pe tehnologie pentru dezvoltarea personală și profesională. Urmărim riguros domenii de carieră noi și emergente. Dezvoltăm și livrăm programe și avansăm bursele relevante pentru tehnologiile emergente și condițiile sociale. Comunitatea noastră este dedicată diversității și centrării pe studenți și se distinge prin spiritul nostru inovator și de colaborare. Parteneriatele interne și externe extind învățarea experiențială a studenților noștri. RIT Dubai se angajează să se îmbogățească reciproc relațiile cu absolvenți, guvern, afaceri și comunitatea mondială. Predarea, învățarea, bursele, dezvoltarea conducerii și succesul studenților sunt întreprinderile noastre centrale.

valori

Concentrarea studenților: comportă exponate, îndeplinește îndatoririle unei poziții și / sau ia decizii care demonstrează și / sau susțin importanța studenților ca circumscripție primară a universității și / sau contribuie direct la succesul studenților.

Dezvoltare profesională și bursă: întreprinde acțiuni pentru avansarea și / sau îmbunătățirea continuă a disciplinei academice sau profesionale; ca contributor individual; ca membru al echipei; și / sau ca lider organizatoric.

Integritatea și etica: au ceea ce este necesar pentru îndeplinirea angajamentelor asumate față de departament, colegiu sau diviziune și grupurilor de circumscripție. Creează încredere și relații personale în interiorul și în afara universității, făcând ceea ce spune că o va face când va fi promis.

Respect, diversitate și pluralism: Oferă un nivel înalt de servicii membrilor comunității RIT Dubai. Tratează fiecare persoană cu demnitate. Demonstrează incluziunea prin încorporarea diverselor perspective pentru planificarea, conducerea și / sau evaluarea activității organizației, departamentului, colegiului sau diviziei.

Inovație și flexibilitate: Oferă și / sau încurajează idei noi care ar putea transforma departamentul, colegiul sau divizia într-o organizație mai bună. Deschis și adaptat bine la schimbare.

Lucrul în echipă și colaborare: Contribuie la efortul departamentului, diviziei sau colegiului ca jucător de echipă. Funcționează bine cu alții din afara departamentului pentru a realiza obiectivele și obiectivele colegiale sau diviziuni.

Acreditari

73539_rsz_201803203hux4guqsbiwzvcu_eqjr7_large.png
73535_73527_Ministrylogo.png

Locații

  • Dubai

    RIT Dubai PO Box 341055 Techno Point Building, 1st Floor Dubai Silicon Oasis, , Dubai

Întrebări