Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Introducere

Foarte clasat de majoritatea organizațiilor de clasament și cu peste 80 de programe postuniversitare în domenii cu plăți mari, solicitate și burse, asistente și burse disponibile, vă invităm să aruncați o privire mai atentă la RIT .

Nu vă lăsați păcăliți de cuvântul „tehnologie” din numele nostru. La RIT, veți descoperi o universitate de artiști și designeri, pe de o parte, și oameni de știință, ingineri și lideri de afaceri, pe de altă parte - o coliziune a creierului drept și a creierului stâng.

RIT se concentrează pe învățarea aplicată - o abordare „practică” care implică aplicarea directă a abilităților, teoriilor și modelelor.

Oferim un randament ridicat al investiției (ROI) în ceea ce privește salariile inițiale și câștigurile pe viață, precum și satisfacția în muncă și creșterea personală.

Opțiunile de studiu flexibile includ programe online și capacitatea de a lucra și de a studia. Multe dintre programele noastre postuniversitare sunt colaborative și interdisciplinare, permițându-vă să beneficiați și să profitați de punctele forte ale mai multor colegii noastre. Co-op (educația cooperativă) este un semn distinctiv al RIT, iar studenții absolvenți au posibilitatea opțională de a petrece unul sau mai multe semestre angajați într-o poziție cu normă întreagă, plătită, în legătură cu programul lor academic. Taxa de școlarizare nu se percepe în timp ce sunt în cooperare, iar mulți studenți folosesc veniturile cooperative pentru a-și finanța educația.

Studenți internaționali: Cu una dintre cele mai mari liste de programe de absolvire certificate OPT ale oricărei universități din SUA, împreună cu reputația noastră puternică în rândul angajatorilor din SUA, RIT este una dintre cele mai de succes în plasarea studenților în OPT.

Oferim programe de absolvire în următoarele domenii:

 • Artă, Design și Arhitectură
 • Afaceri si management
 • Comunicații și media digitală
 • Informatica si Stiintele Informatiei
 • Inginerie și Tehnologia Ingineriei
 • Studii de mediu și durabilitate
 • Joc de design și dezvoltare
 • Profesii medicale și științe medicale
 • Științe umaniste, științe sociale și educație
 • Fotografie, film și animație
 • Știință și matematică
 • Studiu nedeclarat și individualizat

Mai multe avantaje ale RIT includ:

 • Oportunități de pregătire în carieră și de muncă de neegalat, inclusiv un program de educație cooperativă de renume mondial, care vă permite să obțineți experiență valoroasă și expunerea la potențiali angajatori și să câștigați bani fără să plătiți școlarizare. Studenți internaționali - RIT oferă peste 50 de programe de absolvire desemnate de STEM din care să aleagă, toate fiind eligibile pentru extensia OPT.
 • Rentabilitate excelentă a investiției - 94,3% din cea mai recentă clasă de absolvenți sunt angajați, iar salariul mediu de început pentru acea clasă a fost de 93.800 USD.
 • Reputație și clasamente puternice - clasat pe locul 105 în rândul universităților „naționale” din SUA, pe locul 11 printre programele co-op sau de internship ale școlilor de top și pe locul 48 printre școlile cu „cea mai bună valoare” în cele mai recente clasamente din US News ; un top-50 din revista Money Magazine pentru valoare adăugată; Morning Consult plasează RIT în prima treime dintre cele mai de încredere universități din SUA.
 • Oportunități egale pentru ajutor financiar generos - anul trecut am acordat un ajutor de 40 de milioane de dolari pentru 2.800 de studenți absolvenți din SUA și internaționali
 • Oportunități de cercetare de îmbunătățire a carierei cu finanțare și resurse abundente.
 • Campus sigur într-o locație ideală chiar în afara unui oraș înfloritor, accesibil, dar nu prea mare - o comunitate în care diversitatea rasială și de gândire este apreciată și celebrată.
 • Flexibilitatea de a lucra și de a studia și 8.000 de locuri de muncă pentru studenți în campus disponibile în fiecare an.
 • Facultăți cărora le place să vă predea și să vă îndrume și clasele mici care facilitează educația personalizată.
 • Facilități de ultimă generație într-un campus recunoscut pentru inovație și durabilitate.
 • Populație diversă de studenți - 2.600 de studenți internaționali din 100 de țări cu resurse și sprijin pe măsură.
 • 140.000 de absolvenți bine conectați pentru a vă ajuta să vă conectați.

Studenți internaționali: Cu una dintre cele mai mari liste de programe de absolvire certificate OPT ale oricărei universități din SUA, împreună cu reputația noastră puternică în rândul angajatorilor din SUA, RIT este una dintre cele mai de succes în plasarea studenților în OPT.

VENIȚI PROSPECTĂ CU NOI {{De preferat}}!

youtube.gif

Statistică

 • Studenti internationali:

  20%

 • 0
 • Raport student-facultate:

  13 la 1

Caracteristici Campus

RIT are facilități bine echipate, de ultimă generație, care sunt rareori egalate în alte campusuri. Avem instrumentele, tehnologia și spațiile specializate care vă vor îmbunătăți și sprijini învățarea. Explorați și excelați într-un mediu bogat în cele mai noi echipamente, software, studiouri, laboratoare și facilități. Este un loc ideal pentru a crea, a inova și a descoperi. Princeton Review plasează constant RIT printre cele mai conectate campusuri din țară. Indiferent dacă vă aflați în sălile de clasă, laboratoarele, sălile de reședință sau zonele publice din campus, vă oferim acces gratuit, direct, de mare viteză la computer, greu de învins.

RIT este mult mai mult decât facilitățile sale academice de înaltă calitate; oferă multe spații primitoare în campus. Veți găsi locații vibrante pentru activitate socială și intelectuală aproape oriunde vă uitați. Frumusețea fizică a campusului provine dintr-o interacțiune a decorurilor naturale și asemănătoare unui parc cu clădiri moderne, caracteristici arhitecturale și opere de artă vizibile. Spațiile confortabile din campus oferă locuri pentru relaxare sau pentru a lucra la proiecte și misiuni în echipă.

În plus, comunitatea noastră de peste 18.000 de studenți, profesori și personal și-a luat angajamentul de a promova sustenabilitatea în toate domeniile - în programele academice și inițiativele de cercetare, în operațiunile campusului nostru și practicile de consum și în eforturile de a promova sustenabilitatea socială în cadrul familia RIT. Făcând campusul mai prietenos cu mediul și implicându-ne și învățând mai multe despre practicile durabile, putem lua măsuri acum pentru a ne asigura că campusul, zona Rochester și lumea mare în care trăim vor fi mai curate, mai sănătoase și mai locuibile. mâine decât sunt azi.

  Admitere

  Pentru a fi eligibil pentru a aplica pentru orice program de absolvent RIT, trebuie să dețineți (sau să așteptați) o diplomă de bacalaureat (sau echivalent) de la o universitate sau colegiu acreditat. Experiența de lucru nu este necesară.

  Aplicarea la RIT este rapidă și ușoară. Aplicația noastră online vă va dura de obicei 15-20 de minute pentru a finaliza și puteți începe și trimite cererea dvs. online cu sau fără taxa de aplicare și documentele justificative necesare. Aplicarea pentru toate programele postuniversitare necesită depunerea unei cereri online și a următoarelor documente justificative: taxă de aplicare de 65 USD, declarație personală, CV și transcrieri de licență.

  Majoritatea programelor necesită scrisori de recomandare. Cerințele suplimentare variază în funcție de program și pot include un eșantion de scris, un portofoliu sau un examen de admitere (GRE sau GMAT).

  Când aplicați, începeți prin a crea un cont de portal GRATUIT. Din portalul dvs. personalizat de admitere vă puteți porni și gestiona aplicația. Portalul oferă o listă de verificare pentru a ajuta la determinarea oricăror materiale suplimentare de care aveți nevoie pentru a vă completa cererea. Aplicația dumneavoastră va fi trimisă spre examinare către Comitetul de admitere după ce toate elementele necesare au fost trimise.

  Cerinte pentru viza

  Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să înțelegeți următorii pași pentru solicitarea vizei dvs. de student. Pentru a solicita o viză de student, reglementările guvernamentale americane impun studenților internaționali să demonstreze că au suficiente resurse financiare pentru a acoperi costurile de școlarizare, taxe, consumabile și cheltuieli de trai pentru cel puțin nouă luni de studiu cu normă întreagă.

  Studenții internaționali care trebuie să solicite o viză de student trebuie să trimită la RIT un extras de cont bancar original care să arate suma disponibilă pentru studiile lor.

  Burse și finanțare

  RIT acordă mai mult de 40 de milioane de dolari în burse de merit și asistente studenților absolvenți în fiecare an. Premiile pentru burse variază între 10% și 40% din școlarizare. Premiile se bazează pe excelența academică a solicitantului. Multe lucruri sunt luate în considerare atunci când acordați burse - notele de licență, scorurile la testele de plasare a absolvenților și experiența dvs. de cercetare și de muncă toate sunt luate în considerare.

  Asistentatele absolvente sunt oferite studenților absolvenți cu normă întreagă pentru a servi ca asistenți de predare, cercetare sau administrație. Asistenții absolvenți primesc salarii (determinate de departamentul care face numirea) în schimbul muncii prestate. Mulți asistenți absolvenți primesc, de asemenea, remitere de școlarizare (adică sprijin pentru școlarizare) în plus față de primirea salariilor pentru sarcinile de asistentat.

  Studenții absolvenți pot primi atât burse, cât și asistente. Aceste oportunități de finanțare sunt aceleași atât pentru solicitanții din SUA, cât și pentru cei internaționali.

  Opțional Co-Op: educația cooperativă este misiuni de muncă plătite cu corporații și organizații din SUA și din străinătate. Co-op permite studenților să petreacă unul sau mai multe semestre angajați într-o poziție plătită cu normă întreagă, legată de programul lor academic, înainte de a absolvi. Mulți studenți folosesc veniturile cooperative pentru a-și finanța educația. Studenții nu plătesc școlarizare și taxe în timpul coop.

  Work-Study: studenții absolvenți care studiază cu normă întreagă pot aplica pentru a lucra cu fracțiune de normă în campus. RIT are peste 7.000 de locuri de muncă disponibile în fiecare an, iar studenții lucrează de obicei 10 – 20 de ore pe săptămână. Studenții internaționali care studiază cu o viză F-1 sau J-1 pot lucra până la 20 de ore pe săptămână în campus și 40 de ore în perioadele de pauză.

  Termenele limită pentru aplicații

  Cele mai multe dintre programele noastre oferă o revizuire „în curs de desfășurare” a cererilor - nu există un termen limită specific pentru aplicații; cererile vor fi acceptate și revizuite pe tot parcursul anului.

  Clasamente

  US News & World Report

  • Locul 105 la categoria „Universitați naționale” (2023)
  • La egalitate pe locul 11 printre cele mai bune școli cooperative sau programe de stagiu (2023)
  • Clasat pe locul 48 printre „școlile cu cea mai bună valoare” (2023)
  • Pe locul 41 „cea mai inovatoare școală”

  Princeton Review

  • Listat în ediția din 2022 a Colegiilor cu cea mai bună valoare: 200 de școli cu un ROI excepțional pentru investiția dvs. în școlarizare
  • Listată în „Cele mai bune 388 de colegii” din 2022

  Money Magazine - una dintre cele mai bune colegii ale sale (2023)

  Morning Consult - a 37-a universitate cu cea mai mare încredere (2022)

  Times Higher Education

  • Clasat pe locul 155 în rândul colegiilor din SUA în clasamentul The Wall Street Journal / Times Higher Education, plasând RIT printre primele 25 la sută din colegiile și universitățile din țară.

  Programul de schimb de studenți și vizitatori

  RIT a fost clasat printre primele școli din SUA pentru studenții internaționali pentru a se angaja în post-absolvire atât în domeniile STEM, cât și în domeniile non-STEM.

  Programul Student and Exchange Visitor Program a numit RIT una dintre primele 100 de școli din două liste legate de pregătirea practică opțională pre și post-absolvire.

  Mărturii studențești

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Rochester

   Rochester Institute of Technology Office of Graduate Enrollment Bausch & Lomb Center 58 Lomb Memorial Drive

   Întrebări