Keystone logo
University of Maryland College Park

University of Maryland College Park

University of Maryland College Park

Introducere

Educație de afaceri inspirată

În economia globală, succesul în afaceri necesită cunoștințe și abilități care nu sunt insuficiente.

La Robert H. Smith School of Business la Universitatea din Maryland , educația de afaceri inspirată este afacerea noastră. Facultatea noastră este de clasă mondială. Cercetarea noastră este de ultimă oră. Învățarea noastră este experimentală și înrădăcinată în lumea reală. Și elevii noștri învață să se gândească la antreprenori.

83784_Testudo.jpg

Unul din cele 12 colegii și școli de la Universitatea din Maryland din Colegiul Park, Școala Smith este conectat la rețelele de afaceri, guvernamentale, nonprofit și profesionale ale metroplexului Washington, DC.

Comunitatea noastră de oameni de știință și practicieni sprijină profund învățarea în timp ce echipează studenții pentru a reuși într-o piață adesea controversată.

Gama noastră largă de programe, certificate și diplome sunt concepute pentru a pregăti profesioniștii care lucrează pentru a atinge terenul care se desfășoară într-o economie mondială care este în flux, tehnologia și competiția globală accelerând ritmul schimbării.

Pentru a face acest lucru, oferim programe de MBA de masterat, doctorat, full-time, part-time, online și executive.

Economia mondială este în flux. Tehnologia și concurența mondială accelerează ritmul schimbării. Antreprenorii lucrează necontenit pentru a găsi următoarele idei mari și pentru a le duce la piață și la scară. Viitorul este nesigur, dar plin de oportunități fără limite.

Clasamente

 • Programul de masterat nr. 2 (Financial Times, 2018)

 • Nr 7 program de Executive MBA, SUA (The Economist, 2018)

 • Nr. 9 program on-line de MBA (USNews

 • Nr 9 cu normă întreagă satisfacție student MBA, SUA (Bloomberg Businessweek, 2016)

 • Nr. 11 Program de doctorat, lume (Financial Times, 2014)

 • Nr. 15 program de MBA part-time, SUA (USNews

 • Programul de licență nr. 21, SUA (USNews

 • Nr. 27 program full-time MBA, SUA (Financial Times, 2018)

 • Studiul nr. 16, lumea (Financial Times, 2018)
83783_OMBA07Jun18-134.jpg

Integritate academică

La Smith, noi împărtășim un angajament comun de a "face lucrurile potrivite, calea cea bună". Ne așteptăm ca studenții să se comporte cu integritate, mai ales în ceea ce privește performanța lor academică, și să-i țină răspunzători pentru încălcări. Acest lucru nu aduce beneficii doar elevilor noștri acum - va beneficia într-o zi carierele lor, corporațiile și comunitățile.

Biroul decanului se angajează să creeze și să promoveze o cultură a integrității la Smith. Susținem și aplicăm principiile integrității academice prescrise de Biroul de Conduită al Studenților din cadrul Universității din Maryland. Studenții Smith respectă angajamentul de onoare al Universității din Maryland:

"Promit pe onoarea mea că nu am dat sau nu am primit nicio asistență neautorizată în această misiune / examinare".

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • College Park

  Robert H. Smith School of Business, University of Maryland, College Park, , , College Park

  Întrebări