Keystone logo
RMIT Vietnam

RMIT Vietnam

RMIT Vietnam

Introducere

Despre RMIT Vietnam

Universitatea RMIT Vietnam aduce o educație de nivel mondial și un mediu de studiu globalizat în inima Asiei. Facem parte din RMIT-ul universității cu sediul în Melbourne - cea mai mare instituție terțiară din Australia. Universitatea RMIT Vietnam oferă programe în afaceri, tehnologie, comunicare, design și modă și se mândrește cu o gamă impresionantă de activități extrașcolare care încurajează studenții să rupă teren nou în domeniile lor de interes.

123584_29374105183_5f52fbb0fb_k.jpg

Educația noastră

RMIT Vietnam se angajează să ofere o experiență transformatoare a elevilor prin predare incluzivă și învățare interactivă, centrată pe elev. Modelul de predare și învățare de la RMIT Vietnam se bazează pe cele mai bune practici internaționale și include experiențe de învățare la clasă, învățare facilitată online și autodirigită, învățare de la egal la egal și dezvoltarea abilităților de angajare.

Gradul pe care îl veți primi după finalizarea cu succes a studiilor dvs. în Vietnam este o diplomă universitară RMIT globală. Rezultatele învățării și evaluările pentru cursurile predate în Vietnam sunt echivalente cu cele oferite la RMIT Melbourne. Cursurile oferite la RMIT Vietnam sunt monitorizate și îmbunătățite constant pentru a se asigura că îndeplinesc standardele de calitate pentru cerințele Universității RMIT și ale guvernului vietnamez și australian.

O echipă formată din personal academic calificat, cu experiență, angajat la RMIT Vietnam lucrează în colaborare cu personalul academic din RMIT University Melbourne pentru a personaliza materialele care sunt pregătite în Melbourne pentru livrare în Vietnam și pentru a facilita procesele de predare și învățare la RMIT Vietnam . Personalul academic RMIT Vietnam primește o dezvoltare profesională continuă ca parte a angajării lor.

Învăţare

 • Activități de învățare interactivă care încurajează gândirea critică, creativitatea și învățarea de la egal la egal.
 • Evaluări autentice care reflectă competențele de care elevii vor avea nevoie pentru cariera lor și îi provoacă pe elevi să aplice - nu doar să memoreze - cunoștințe.
 • Implicarea materialelor și activităților de învățare digitală care le oferă elevilor o înțelegere autentică și actualizată a disciplinei și a contextului industriei locale și globale.
 • Implicarea industriei prin stagii, învățare integrată în muncă și alte activități din lumea reală care le oferă studenților avantajul experienței din prima industrie.
 • Sprijinul complet cu abilitățile academice și de viață oferă studenților pregătiți pentru viață și muncă - de la micro-credențiale și oportunități de creare a portofoliului, până la asistență de îndrumare și studiu.
 • Un accent permanent pe competența în limba engleză care respectă standardele internaționale de participare la învățământul superior.
 • Perspective internaționale care reflectă ambele globalizări ale lumii de azi și care oferă studenților noștri să trăiască și să funcționeze într-un context global.
 • Facilități excelente, tehnologie, resurse și sisteme care permit și îmbunătățesc procesele de predare și învățare.
123585_29374385493_64b5177dc9_k.jpg

Strategia noastră

Gata pentru viață și muncă este Planul nostru strategic pentru 2020 - ne stabilește scopul și identitatea noastră ca instituție, precum și obiectivele și valorile pe care lucrăm să le realizăm.

La baza ei se află unitatea noastră de a crea experiențe care schimbă viața pentru studenți și de a sprijini schimbările sociale și economice transformatoare în comunitatea mai largă.

Planul RMIT are trei direcții de bază:

1. Experiențe care schimbă viața

RMIT este dedicat creării de experiențe educaționale care schimbă viața prin schimbările de perspectivă și de ambiție provocate de studenții noștri, studiind, muncind și aparținând și prin Pathways și conexiunile deschise de aceste experiențe. Această transformare în perspectivă și oportunitate se află în centrul de a fi gata pentru viață și muncă.

2. Pasiunea cu scopul

Personalul și partenerii RMIT sunt fundamentali pentru realizarea misiunii noastre. Sunt foarte talentate și angajate: implicarea lor eficientă în reînnoirea RMIT prin construirea de sisteme mai inteligente și mai simple este esențială pentru succesul nostru ca instituție.

3. Formarea lumii

Formăm lumea dezvoltând cunoștințe și oameni și aplicând ceea ce știm la problemele împărtășite prin inovație colaborativă. RMIT urmărește aceste obiective printr-un grup global de studenți, personal, rețele digitale, facilități și parteneriate răspândite în centrele urbane cheie din întreaga lume.

Ne-am dezvoltat strategia printr-o implicare deschisă și largă cu mii de oameni din comunitatea RMIT. Ne ghidează deciziile, relațiile și investițiile în timp ce lucrăm împreună de la lună la lună și de la an la an.

123582_29917788831_d2b0fd6483_k.jpg

Comunitatea noastra

RMIT Vietnam încearcă să joace un rol pozitiv în comunitatea largă.

Exemple recente includ:

 • Burse complete și parțiale acordate studenților excelenți și defavorizați din diverse orașe și provincii din Vietnam pentru a studia la RMIT University Vietnam.
 • În ultimii 14 ani, RMIT Vietnam a acordat 700 de burse în valoare de peste 150 de miliarde VND tinerilor din toată Vietnamul și din întreaga lume - tineri care exemplifică tipurile de caracteristici cu care se mândrește RMIT Vietnam .
 • Împărtășirea facilităților recreative RMIT Vietnam cu comunitatea locală.
 • Un Memorandum de Înțelegere semnat în august 2007 între Universitatea RMIT (Australia), Universitatea RMIT Vietnam și Academia de Administrare Politică și Publică din Ho Chi Minh privind colaborarea reciprocă în cercetarea postuniversitară, schimbul academic și organizarea de seminarii, ateliere și conferințe.
 • Sprijin pentru Uniunea Femeilor HCMC cu activități continue de sensibilizare a HIV / SIDA.
 • Proiecte de colaborare pentru a aduce expertize operaționale IT și Bibliotecă în comunitate, un exemplu proeminent al acestora fiind facilitarea continuă a dezvoltării Centrelor de Resurse de Învățare (LRC) în universitățile regionale din Vietnam, inclusiv sprijin în organizarea de finanțe, recrutare și instruire.
 • Suport și încurajare continuă pentru studenții RMIT University Vietnam să participe la proiecte caritabile, precum învățarea copiilor nevăzători cum să înoate, predarea limbii engleze și alte abilități copiilor defavorizați, asistarea persoanelor în vârstă, strângerea de fonduri și donații pentru a ajuta victimele inundațiilor și alte inițiative.
 • Promovarea dezvoltării unui campus care poate fi un exemplu de bune practici internaționale din punct de vedere social și ecologic.
 • Promovarea noilor metodologii de predare și învățare, oferind o abordare centrată pe studenți, precum și un sistem de asigurare a calității ca model util pentru Ministerul Educației și Instruirii din Vietnam și alte universități locale.
 • Îndeplinirea obligațiilor financiare față de guvernul vietnamez în timp util.
 • Asigurarea respectării depline a cerințelor legale aplicabile.

123589_31113300374_098d9acac7_k.jpg

Locații

 • Ho Chi Minh City

  702 nguyen van linh street, , Ho Chi Minh City

 • Hanoi

  Handi Resco Building, 521 Kim Ma Street, , Hanoi

  Întrebări