Keystone logo
Russian International Olympic University

Russian International Olympic University

Russian International Olympic University

Introducere

Russian International Olympic University

Russian International Olympic University ( RIOU ) programele sunt dedicate educației în afaceri sportive. Universitatea oferă instruire în domenii majore ale managementului sportiv, pregătind studenții să aibă un impact pozitiv și de durată asupra industriei sportive internaționale și să asigure poziții prestigioase în cadrul organizațiilor sportive. Programul emblematic „Master of Sport Administration” al lui RIOU s-a clasat pe unul dintre primele 40 de cursuri postuniversitare de management sportiv din lume și pe primele 10 din Europa în clasamentele influente ale cursurilor sportive postuniversitare SportBusiness (Raport 2021).

Mai multe despre noi

Organizația autonomă nonprofit „ Russian International Olympic University ” ( RIOU ) a fost înființată la 21 octombrie 2009 în temeiul Memorandumului de înțelegere dintre Comitetul Olimpic Internațional, Comitetul de organizare Soci 2014 și Comitetul Olimpic din Rusia. Fondatorii universității sunt Ministerul Sportului al Federației Ruse, Comitetul Olimpic Rus și compania de investiții private Interros.

Astăzi, RIOU este un centru internațional pentru educație și o platformă de dialog multilateral între cercetători și practicieni din domeniul sportului. Programele educaționale testate și testate ale lui RIOU variază ca focalizare și lungime, dar toate sunt aliniate la cerințele industriei sportului în creștere rapidă și se bazează pe experiența profesorilor de top în managementul sportului din diferite țări. Campusul de ultimă generație al Universității este situat în Soci.

RIOUProgramul emblematic al lui este un „Maestru în administrarea sportului” de un an. De la prima participare a cursului în 2013, formarea a fost oferită reprezentanților a 76 de țări diferite. Absolvenții MSA obțin locuri de muncă în domeniul lor de specializare și fac cariere de succes în organizații din industria sportului și Mișcarea Olimpică.

În calitate de custode al Arhivei Jocurilor din 2014, RIOU este responsabil pentru păstrarea moștenirii informaționale a Jocurilor de iarnă de la Soci 2014 și pentru crearea condițiilor potrivite pentru cercetare în domeniul Mișcării Olimpice și al sportului. RIOU găzduiește în mod regulat conferințe internaționale de cercetare-practică care includ un program amplu de experți apreciați în managementul sportului. Aripa de publicare a Universității sprijină activitățile academice și de cercetare.

Burse și finanțare

Informațiile despre programele de burse sunt de obicei publicate pe site-ul web RIOU.

Clasamente

RIOUProgramul emblematic „Master of Sport Administration” a clasat unul dintre primele 40 de cursuri postuniversitare de management sportiv din lume și primele 10 din Europa în clasamentele influente SportBusiness Postuniversitare pentru cursuri sportive (Raportul 2021).

Locații

  • Sochi

    11 Ordzhonikidze Street, Sochi, Russia

Întrebări