Keystone logo
Rider University Master of Science în sistemele informatice
Rider University

Master of Science în sistemele informatice

Lawrence Township, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

01 May 2024

May 2024

USD 1.080 / per credit

În campus

Introducere

Construiți abilități avansate la cerere cu un program care îmbină cea mai recentă expertiză în managementul informațiilor cu strategia de afaceri.

Masterul în Științe în Sisteme Informaționale (MSIS) este o diplomă desemnată de STEM, concepută pentru profesioniștii care aspiră la roluri de conducere superioară în cariere care au o componentă tehnologică semnificativă. Veți studia într-un program dublu acreditat de AACSB și veți dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a evalua SI pentru o organizație de afaceri și pentru a dezvolta și implementa strategiile IS adecvate, toate în timp ce vă ocupați de implicațiile etice și legale ale problemelor legate de date și tehnologie. . Studenții internaționali care absolvă cu un MSIS de la Rider pot fi eligibili pentru o extensie STEM OPT pentru a-și extinde autorizația OPT (formare practică opțională) post-terminare.

Piața muncii în Tehnologia Informației (IT) își continuă creșterea rapidă, deoarece costul mai mic de dezvoltare a aplicațiilor și extinderea platformelor de utilizatori creează cerințe suplimentare pentru angajații IT calificați.

Opțiuni cu dublă gradare

Combinați un MS în Sisteme Informaționale cu un Master of Business Administration (MBA) sau un Master of Accountancy (MAC) pentru a vă construi acreditările, abilitățile și baza de cunoștințe. Ofertele noastre cu două diplome permit studenților să obțină ambele diplome cu mai puține credite totale decât obținerea diplomelor separat.

Acreditare profesională

Programele de absolvent și de licență ale Colegiului de Afaceri Norm Brodsky de la Rider University sunt acreditate de AACSB International – Asociația pentru promovarea școlilor colegiale de afaceri. Acreditarea inițială a fost obținută în 1993 și reafirmată în mod regulat ulterior. În plus, programul de contabilitate a fost recunoscut în continuare pentru excelență cu AACSB International Accounting Accreditation în 2000 și, de asemenea, este reafirmat în mod regulat.

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Acreditări

Despre Școală

Întrebări