Keystone logo
Rider University

Rider University

Rider University

Introducere

Rider University este o destinație ideală pentru studenții internaționali care caută o experiență educațională transformatoare într-o comunitate primitoare. Situat în Lawrenceville, New Jersey, la doar 60 de minute de orașul New York și Philadelphia, Rider oferă o viață vibrantă în campus cu un corp de studenți divers din întreaga lume.

La Rider, studenții pot alege dintre peste 100 de programe de licență și absolvent într-o gamă largă de domenii, inclusiv afaceri, educație, arte, științe și multe altele. Facultatea noastră de clasă mondială este dedicată să ofere studenților o educație personalizată care combină cursuri academice riguroase cu oportunități de învățare prin experiență, cum ar fi stagii, proiecte de cercetare și programe de studii în străinătate.

Rider University este cunoscută pentru angajamentul său de a ajuta studenții să reușească atât din punct de vedere academic, cât și personal. Comunitatea noastră de susținere include consilieri academici, mentori de la egal la egal și consilieri de carieră care sunt aici pentru a ajuta studenții la fiecare pas. Cu un accent puternic pe dezvoltarea leadershipului, Rider echipează studenții cu abilitățile de care au nevoie pentru a deveni lideri de succes și etici în domeniile alese.

Dincolo de clasă, Rider oferă o comunitate plină de viață în campus, cu peste 150 de organizații conduse de studenți, atletism NCAA Divizia I și o scenă artistică și culturală solidă.

La Rider University , credem că educația ar trebui să fie mai mult decât o diplomă - ar trebui să fie o experiență care să schimbe viața. Cu angajamentul nostru puternic față de excelența academică, atenția personalizată și viața dinamică în campus, invităm studenți din întreaga lume să se alăture comunității noastre și să-și descopere adevăratul potențial.

Locații

  • Lawrence Township

    Lawrenceville Road,2083, 08648, Lawrence Township

    Întrebări