Keystone logo
Richmond The American International University in London MA în managementul artelor vizuale și curatării
Richmond The American International University in London

MA în managementul artelor vizuale și curatării

Kensington, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 12.500 / per year *

În campus

* Internațional | UE: £ 7,000

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Universitatea Richmond din MA în Managementul Artelor Vizuale

Universitatea Richmond din MA în arte vizuale de management și de curatare pregătește studenții în cunoștințele profesionale, abilitățile și experiența necesară pentru plasarea în carieră în instituțiile de arte vizuale și industriile culturale creative. Programul este unic prin faptul că se ocupă de sectorul public finanțat (nu pentru profit) și de artele vizuale comerciale, cu un accent puternic pe educație și curație. Elevii vor învăța cum funcționează muzeele, galeriile, casele de licitații, inițiativele creative, colecționarii și finanțatorii în lumea artei contemporane din ce în ce mai globale.

Elevii din acest program sunt considerați a fi colegi de cercetare juniori și profesioniști în domeniul artelor emergente și, ca atare, sunt încurajați să participe la o serie de deschideri de expoziții, evenimente de networking, discuții despre artiști, festivaluri și conferințe. Multe clase sunt predate extern în muzee și galerii, iar studenții pleacă cu contacte extinse de la care își pot dezvolta și extinde propria rețea profesională.


Curriculum

Acest program oferă o implicare susținută în artele vizuale din perspectiva interculturală. Tratează studenții în marketing, management, curtare și educație în galerii, în contextul artelor vizuale.
Acest program aduce istoricilor de artă și design, teoreticienilor, profesioniștilor profesioniști și artiștilor de studio împreună:

 1. Oferiți o bază temeinică în problemele interdisciplinare, teoretice și metodologice legate de studiul vizuale
 2. Echipați studenții cu abilitățile și experiența profesională pentru a lucra cu succes într-o varietate de industrii artistice și culturale

Stagiu acreditat opțional

Internshipul facultativ acreditat integrează teoria cu practica. Elevii vor fi constrânși să relaționeze situațiile din sala de clasă la locul de muncă, să facă contacte care să se dovedească valoroase pentru viitoarele lor perspective de angajare și să câștige încredere în capacitățile, creativitatea și abilitățile lor de comunicare. Stagiile sunt concepute astfel încât să fie atât pretențioase, cât și satisfăcătoare. Stagiul va oferi o oportunitate de a dezvolta abilitățile învățate în cursuri într-un cadru real, deoarece studenții realizează o evidență apreciată a experiențelor lor.


Top 5 motive pentru a studia Managementul artelor vizuale

 • Abilitatea de a studia în centrul Londrei, care oferă studenților o locație interculturală unică și un angajament cu arta în Londra - un centru și o scena globală care atrage cele mai bune talente creative în artele și industria de design din întreaga lume.
 • Beneficiați de clasele mici (cu o medie de 10-15 studenți), cu un timp de contact mai mare și cu sprijinul academic de la facultate implicat în cercetarea de vârf în industria artei.
 • Abilitatea de a învăța prima dată prin vizite frecvente la fața locului la cele mai prestigioase muzee, galerii și expoziții de artă din lume.
 • Obțineți o diplomă acreditată din SUA care vă crește oportunitățile de angajare pe plan internațional.
 • Beneficiați de un stagiu integrat care vă va permite să aplicați ceea ce ați învățat într-un cadru de lucru în lumea reală.


Cerințe de intrare

O primă diplomă în orice disciplină cu o clasificare minimă de 2.2 (Onoruri de clasa a II-a) sau echivalentul său internațional.


Limba engleză cerințe (vorbitori non-nativi engleză)

 • IELTS 6.5 cu 5,5 în fiecare ascultând, vorbind, citit și scris

 • TOEFL (IBT) 87 în ansamblu cu Listening 21, Reading 22, Writing 21, Speaking 23

 • Pearsons Testul academic al limbii engleze (PTE) 62

 • Cambridge English: Competență - nivel C2 sau nivel C1

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în managementul artelor și al industriilor creative
  • Paris, Franţa
 • Master în Arte și Design Management (MADEM)
  • Bari, Italia
  • Milan, Italia
 • Master universitar în producție și management artistic
  • Murcia, Spania