Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Rice University School of Humanities

Rice University School of Humanities

Rice University School of Humanities

Introducere

Deținem un loc distinct la Rice ca școală cu o expertiză cu adevărat globală, angajament care ajunge din cele mai vechi timpuri la viitor și anchetă științifică și angajament față de dreptatea reală.

Științele umaniste sunt de obicei înțelese ca un set de discipline academice care caută să examineze și să interpreteze experiența umană - cea a indivizilor, precum și a culturilor întregi. Științele umaniste de la Rice se angajează în descoperirea, conservarea și comunicarea trecutului și prezentului pentru a înțelege mai profund societatea contemporană, stimulând în același timp imaginația unui nou viitor. Totuși, trăim și prosperăm în spații noi, dincolo de discipline, în centrele, programele și minorii noștri de colaborare și interdisciplinaritate, care formează baza pentru „umanități conective” mai complet integrate și pe care dorim să le extindem.

Această ambiție conectivă își propune să sprijine cercetarea de ultimă oră, să inoveze și să transforme clasa universitară universitară și să avanseze programele noastre de doctorat în preeminența națională prin inițiative de angajare interdisciplinară, numiri comune ale facultăților, cursuri co-predate care însoțesc discipline, și o nouă infrastructură de sprijin pentru cercetarea colaborativă. Această ambiție conectivă se extinde dincolo de sălile noastre de clasă la instituțiile și publicurile locale care se bazează pe locația Rice din Houston și legăturile sale cu Centrul Medical din Texas, cu Colecția Menil, Muzeul de Arte Frumoase din Houston și alte instituții culturale, precum și din Houston vast peisaj de comunități etnice și religioase.

Vă invităm să ne alăturați pentru a explora unele dintre cele mai mari întrebări din timpul nostru - despre cine se află în centrul studiului medicinii; despre etică și moralitate în fața dezastrului; asupra locului legii și al politicii în viitorul democrației; despre artele digitale care conectează artele și ingineria; pe fondul dreptății reale; și pe forma și consecințele unei vieți bine trăite.

Locații

  • Houston

    South Main Street,6100, 77005, Houston

    Programe

    Întrebări